Çubukspor’u Şaha Kaldıracak Yeni Yönetim Kurulu Belirlendi

Çubukspor’u Şaha Kaldıracak Yeni Yönetim Kurulu Belirlendi

Çubukspor Kulübü'nde, olağan genel kurul toplantısı sonucu belirlenen yönetim kurulu ve diğer kurullarda yer alan üyeler belirlendi.

Çubukspor Kulübü'nde, olağan genel kurul toplantısı sonucu belirlenen yönetim kurulu ve diğer kurullarda yer alan üyeler belirlendi.  

Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’da mücadele edene Çubukspor Kulübü’nün başkanlığına seçilen işadamı Mustafa Akkaya, 22 kişilik yeni yönetim kurulunu oluşturarak, görev dağılımını yaptı.

Çubukspor binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrası basın mensuplarına bilgi veren Çubukspor Kulübü Başkanı Mustafa Akkaya, yeni yönetim hayırlara vesile getirmesini diledi.

Çubuk için elini taşına altına koyan güçlü bir yönetim kurulu oluşturduklarını vurgulayan Başkan Akkaya, Asbaşkanlığı Sinan Kuzucu’nun getirildiğini ve başkan yardımcılıklarında ise Tuğrul Çubukçu, Recep Öz, Aytekin Potuk ve Mustafa Hanioğlu’nun görev alacağını söyledi.

Çubukspor basın sözcülüğünü Hüseyin Yiğiner’in üstleneceğini aktaran Başkan Akkaya, kulübün diğer yönetim kurulu üyeleri ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Transfer komitesinde Deda İncesu, Eyyüp Kocabaş, Tayfun Aydoğan, Ahmet Kılıç ve Dursun Korkmaz yer aldı. Federasyondan sorumlu Ümit Polat, Ahmet Kılıç, Dursun Korkmaz ve Eyyüp Kocabaş yer aldı. Genel Kaptan Tayfun Aydoğan oldu. Finans Sorumluları Kamile Esen, Aytekin Potuk, Tuğrul Çubukçu, Sinan Kuzucu, Harun Mert, Recep Öz ve Yasin Karagöz oldu. Taraftar Sorumluları Rıdvan Doğan ve Gürsel Horat oldu. Kulüp Müdürü Ümit Polat  olurken yardımcısı İltan Diker oldu. Genel Saymanlığına Ümit Polat ve Eyyüp Kocabaş getirildi. Altyapı Sorumluları ise İsmail Kayahan, Ahmet Kılıç ve Dursun Korkmaz getirildi. Stad ve ulaşımdan sorumlu isimler ise İsmail Kayahan, Ahmet Kılıç, Yasin Çakmak ve Kamil Canbaz getirildi. Sahaya girecek yetkili isimleri de Deda İncesu, Tayfun Aydoğan, Ahmet Kılıç ve Dursun Korkmaz olarak belirlendi.”

-Yönetim Kurulunun İlk Kararı Gençlere Sahip Çıkmak Oldu

Yönetim kurullarında görev yapacak isimlerin belirlenmesinin ardından yapılan ilk toplantıda alınan en önemli kararın ilçedeki gençlere sahip çıkacak faaliyetlerde bulunmak olduğunu söyleyen Başkan Akkaya, alınan karar hakkında şu bilgileri verdi:

“Bana göre değerli yönetim kurulu üyelerimizin aldığı en önemli karar, gençlerimize sahip çıkacak çalışmalar yapmak oldu. İnşallah görevde bulunduğumuz sürece ilçemizdeki gençlere sahip çıkmak ve onların elinden tutmak için çalışmalar yapacağız. Bunun için inşallah tüm gençlerimizin katıla bileceği futbol okulunu açacağız. İlk hedefimiz gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alı koymak olacak. Bu nedenle de tüm gençlerimizi spora teşvik edeceğiz. İkinci hedefimiz alt yapı için sporcular yetiştirmek olacak. Üçüncü hedefimizde inşallah bu sezon Çubukspor’u hak ettiği yere taşımak. Biz şampiyon olmak için çalışmalar yapacağız.”

-Çubuk Halkına Güveniyorum

Çubuk’ta yaşayan 7’iden 77’iye herkesi Çubukspor’a destek olmaya davet eden Başkan Akkaya, “Bu ekip spor adına ilçemizde bir şeyler yapmak için bu göreve geldi. Biz yüreğimizi ortaya koyarak zor bir göreve geldik. İnşallah tüm ilçe halkımızın verdiği manevi destekle bu ekip Çubukspor’u büyük başarılara ulaştıracaktır. Ben buna cani gönülden inanıyorum” diye konuştu. 

2dsc07188.jpg2dsc07204.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.