Çubukspor'da Yeni Başkan İncesu Oldu

Çubukspor'da Yeni Başkan İncesu Oldu

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Çubukspor FAŞ Başkanı Mustafa Akkaya ve yönetimi görevinden istifa ederken, başkanlığa Deda İncesu getirildi

Bölgesel Amatör Lig de mücadele eden Çubukspor FAŞ Başkanı Mustafa Akkaya ve yönetimi görevinden istifa ederken, başkanlığa Deda İncesu getirildi.

Akkaya, yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu. Akkaya açıklamasında, "Çubukspor Kulübü Yönetim Kurulu başkanlığını bırakıyorum. Görevi devralacak arkadaşlara başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanlığına getirilen İncesu, Çubukspor’un sahipsiz kalmaması için görevi devraldığını söyledi.

Bugüne kadar Çubukspor'da görev yapan ve destek veren herkese teşekkür eden İncesu, 58 yıllık Çubukspor tarihinin son 15 yılında çeşitli görevlerde bulunduğunu anlattı.

Herkesi takıma destek olmaya çağıran İncesu, şunları kaydetti:

"Geldiğimiz noktada 3. Lig yolunda henüz hiçbir şey için geç değil. Gelin bu takıma, kulübe sahip çıkalım. Mustafa Akkaya ve ekibine bu güne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Görevi bırakan arkadaşların da aynı şekilde bu takım için destek olmaya devam etmesini istiyoruz. Başka Çubuk ve Çubukspor yok. Kişiler gelir gider ama Çubukspor hep var olacaktır. Elbette Çubukspor’a hizmet edenleri de bu halk unutmaz. Bu ilçede yaşayanlar elini taşın altına koyup Çubukspor’u yalnız, sahipsiz ve korumasız bırakmamalıdır. İnşallah tüm ilçe halkının da desteğiyle hedefimize ulaşacağız."

İncesu, henüz yönetimde görev dağılımı yapılmadığını, bu konuda çalışmaların başladığını ve en kısa zamanda kamuoyuna açıklanacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.