Çubukspor'da Transfer Heyecanı

Çubukspor'da Transfer Heyecanı

Çubukspor teknik direktörünü değiştirdikten sonra bünyesine yeni sporcular alarak kadroyu güçlendirdi




Çubukspor teknik direktörünü değiştirdikten sonra bünyesine yeni sporcular alarak kadroyu güçlendirdi. Ankara’nın çok eski spor takımlarından olan Çubukspor yeni sezona yeni isimlerle girmeye hazırlanıyor. Yönetimin yenilenmesinden sonra takımda birçok değişikliğe gidildi. Çubukspor Başkanı Ahmet Oran, Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca’dan aldığı tam destekle kolları sıvayarak köklü değişikliklere gitti.
Yönetimde köklü değişiklik yapan Çubukspor Başkanı Ahmet Oran hedefim kesinlikle 3.lig diyerek şunları söyledi;” Yeni yaptığımız transferlerde konusunda uzman tecrübeli sporcular tercimiz oldu. Şuana kadar 7 kişi transfer ettik halen transfer çalışmalarımız devam etmektedir. Başkanımızın destekleri sayesinde hedefimiz kesinlikle 3. lig olacaktır” dedi.
Çubukspora yeni transfer olan sporcuların isimleri şunlardan oluşuyor; Kaleci Kaan Kılıç, Stoper Sait Çakır, Stoper Erkan Aydoğdu, Libero Çağlayan Özat, Ortasağ Deniz Gür, Orta ağ Suat Bayram ve Ortasağ Hürol Altundaşar dan oluşmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum