Çubukspor'a Tam Destek

Çubukspor'a Tam Destek

Çubukspor yönetiminin toplu olarak istifa etmesinin ardından Çubukspor’a Halil Soba'dan tam destek geldi.

Çubukspor yönetiminin toplu olarak istifa etmesinin ardından Çubukspor"a sahip çıkan Çubuk Belediye Başkanvekili Halil Soba, Jandarma Spor öncesi kesenin ağzını açtı.


Yönetimin istifasının ardından Çubukspor"a kesenin ağzını açan Çubuk Belediyesi Başkanvekili Halil Soba, yönetimde boşluk oluşmaması için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Maddi manevi her türlü desteği yaptıklarını belirten Soba, futbolcuların maaşlarının ödenmesi için talimatı verdiğini söyledi. Futbolcularla FB- Sivasspor maçını seyreden Soba, futbolcuların sorunlarını da dinledi. Soba, Jandarma Spor ile yapacakları maçı almaları karşısında futbolculara pirim verecekleri müjdesini de verdi.



Süper Amatör Ligde 21. haftada T.Hal Varlık Spor ile oynadığı maçta berabere kaldığını belirten Çubukspor Antrenörü Sadullah Acele, Çubukspor"un 42 puan ile grubunda ikinci olduğunu belirtti. Çubukspor"un ikinci yarıya istediği gibi başlayamadığını vurgulayan Acele, 22.hafta maçında 01.03.2009 pazar günü Saat 13:00 de Çubuk Şehir Stadyumun da Jandarmagücü ile karşılaşacaklarını belirterek bu maçı alacaklarını iddia etti.

 

H.Yiğiner

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum