Çubukspor:0 - Bartınsor:2

Çubukspor:0 - Bartınsor:2

BAL Ligi 6.grup 13. hafta maçında Çubukspor Bartınspor’a yenildi.

BAL Ligi 6.grup 13. hafta maçında Çubukspor Bartınspor’a yenildi.

Çubukspor’u yenen Bartınspor puanını 25' yükselterek lider olan Kırşehir'in 2 puan gerisinde 3. sırada yer almasına neden oldu.

Spor Toto BAL Ligi 6. Grup'ta şampiyonluğu hedefleyen Çubukspor F.A.Ş. Bartınspor’a 2-0 yenilerek şaşkınlık yarattı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Çubukspor F.A.Ş. 13. hafta maçında deplasmanda Bartınspor’a konuk oldu. Bartın Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve futbol severleri derinden üzen bu zorlu karşılaşma Pazar günü oynandı. Maçı Trabzon bölge hakemlerinden Furkan Aksuoğlu yönetti. Aksuoğlu'nun yardımcılığını ise Bayburt bölgesinden Volkan Kaan Topal ve Trabzon bölgesinde Seyfullah Köroğlu yaptı. Yine Trabzon bölgesinden Hasan Baş da dördüncü hakem olarak görev aldı. Maçın gözlemciliğini ise Mehmet Esat Budakoğlu yaptı.

Çubukspor'u 2-0 yenildi

Maçın ilk yarısında iki takımda golü bulamadı. İlk yarıda olduğu gibi etkili bir oyun sergileyemeyen Çubukspor, ikinci yarıda etkili bir oyun sergileyen Bartınspor karşısında fazla tutunamadı. Bartınspor 50. dakikada Özcan Gençoğlu ve 60. dakikada Uğur Yılmaz'la bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Bartınsporlu oyuncular Çubuksporlu oyunculara göre daha derli toplu ve iyi bir mücadele ortaya koyduğu gözlemlendi.

Atılan her gol Çubukspor taraftarını üzerken, rakip taraftarın tribünlerini ise coşturmayı başardı. Maç sonucuna göre Bartınspor ilk yarının son maçında Çubukspor'u 2-0 mağlup ederek 3 puanı alan taraf oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.