Çubukspor Yönetimi Kampa Girdi

Çubukspor Yönetimi Kampa Girdi

Çubukspor Futbol A.Ş. yönetim kurulu üyeleri bir taraftan yeni sezon hazırlıklarını sürdürmek için Kızılcahamam’da kampa giren takımı ziyaret ederken, bir taraftan da yönetim ve güncel konuları değerlendirmek için kampa girdi.

-Yöneticiler kampta son değerlendirmeleri yapacak

Kızılcahamam’da yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştiren Çubukspor Başkanı Mustafa Akkaya, yönetim ve görevler, gurupta oynayan takımlar ve çalışmaları devam eden takımın son durumunu değerlendirecek.   

Düzenleyecekleri toplantılarda akıllarda herhangi bir soru işareti kalmaması için her şeyi yeniden bir gözden geçireceklerini söyleyen Akkaya, tek hedefleri olduğunu onun da Çubukspor’u bu yıl şampiyon yapmak olduğunu vurguladı.

Uzun bir özlemin ardından aldıkları sorumluluğun ağır olduğunu dile getiren Akkaya, hedefin ve davanın ehemmiyeti nedeniyle metal yorgunluğunu ve bitkinliği kaldıramayacağının altını çizdi. Akkaya, şunları söyledi:

‘’Burada bir gün boyunca hem takımın hem de yönetimin son bir değerlendirmesini yapacağız. Gerçekten yılların özlemini belleğinde taşıyan 100 bin nüfuslu bir ilçenin takımını yeniden oluşturmak ve hedefe götürmek ağır bir mesuliyet istiyor. Bu nedenle bize güvenen büyüklerimizin ve Çubukspor sevdalılarının bu güvenini boşa çıkartmamamız gerekiyor. Yükümüzün ağır olduğunun bilincinde olarak her konuda hazırlı yapıyoruz. Hedefe gidecek yolda engellerin olmasını istemiyoruz’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.