Çubukspor Transfere Hızlı Başladı

Çubukspor Transfere Hızlı Başladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Çubukspor’un yeni yönetimi belirlenirken ilk transfer haberleri de gelmeye başladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Çubukspor’un yeni yönetimi belirlenirken ilk transfer haberleri de gelmeye başladı.

Nevşehir Gücü, Yozgat, Keçiören Spor ve Kızılcahamam gibi takımları çalıştıran Başarılı teknik direktör Tahir Çopur ile anlaştığını duyuran Çubukspor Başkanı Mustafa Akkaya, Adıyaman spor’da oynayan Rıfat Merzifonluoğlu’nu Çubukspor’a transfer ettiklerini söyledi.

Transferden sorumlu Deda İncesu, Eyüp Kocabaş, Tayfun Aydoğan, Ahmet Kılıç ve Dursun Korkmaz’dan oluşan komitenin üzerinde çalıştığı bir liste olduğunu vurgulayan Başkan Akkaya, Çubukspor’u başarıya götürecek futbolcuları transfer edeceklerini kaydetti.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunun altını çizen Başkan Akkaya, “İlk etapta Tahir Çopur’un başkanlığındaki teknik ekibimizi oluşturduk ve Adıyaman spor’da oynayan Rıfat Merzifonluoğlu’nu takımımıza transfer ettik. Ayrıca iç transfer görüşmelerimiz sonucunda Hasan Üstünkaya, Cem Çetin, Bora Çoban, Arif Yılmaz, Tayfun Çulha, Furkan Demirkan, Mehmet Yumurtacı, Tolga Karaca, Oğuz Kaan Barış’ı kadromuzda tuttuk. Daha önce Çubukspor’da oynayan bazı futbolcular ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Güzel memleketimiz Çubuk’u ve bir sevda olan Çubukspor’u liglerde başarı ile temsil edecek bir ekip ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Geçen sezon ki yönetimin elinden gelen her türlü çabayı yaptığını ve bunun için kendilerine Çubuk halkı adına teşekkür ettiklerini söyleyen Başkan Akkaya, daha önce yapılan bazı hataları bu dönem yapmamak için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşündüklerini belirterek, şunları söyledi:

“İnşallah Çubukspor olarak hedefimiz BAL Ligi’nde kupa kaldırmak ve 3. Lige çıkmaktır. Yani şampiyon olmaktır. Bunun için hızlı bir transfer yapmaya başladık. Sadece yıldız oldukları için değil, ihtiyacımız olan pozisyonları dolduracak isimler oldukları için transfer ettiğimiz oyuncularımızla, teknik ve idari kadromuzla, çok güçlü bir ekip oluşturmaya başladık. Bu ekiple Çubukspor’u hak ettiği yere taşıyacak başarılı ve güzel bir sezon geçireceğimize ben canı gönülden inanıyorum. Yeter ki tüm ilçe halkı bu davaya inansın ve Çubukspor’a sahip çıksın. Biz ilçedeki tüm sivil toplum örgütlerini, tüm esnafları, tüm partileri, tüm dernekleri Çubukspor’a sahip çıkmaya davet ediyoruz. Ankaragücünün elde ettiği başarıyı bizde Çubuk’ta yakalarız.”

Futbolcularla anlaşmayı imzalayan Başkan Akkaya, “Transferde emeği geçen tüm yöneticilere teşekkür ediyorum. Ben kendi adıma o sene bu sene demek istiyorum. Çubuk halkımız, taraftarımız ve teknik ekibimiz bu sene Çubukspor’u hak ettiği ve özlem duyduğu 3. lige hep beraber çıkaracağız inşallah. Buradan herkese söz veriyorum. Bu takım bu sene Allah'ın izniyle 3. lig'e çıkacak" diye konuştu. 

2dsc07217.jpg2dsc07221.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.