Çubukspor Kulübünde Transferler Sürüyor

Çubukspor Kulübünde Transferler Sürüyor

Çubukspor Futbol A.Ş. Kulübü Başkanı Mustafa Akkaya, yönetim kurulu toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, takıma yapılan yeni transferlerle takımın büyük bir kısmını tamamladıklarını söyledi.

Çubukspor Futbol A.Ş. Kulübü Başkanı Mustafa Akkaya, yönetim kurulu toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, takıma yapılan yeni transferlerle takımın büyük bir kısmını tamamladıklarını söyledi.

Çubukspor Kulübü binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Çubukspor Futbol A.Ş. Kulübü Başkanı Mustafa Akkaya, yapılan transferlerle 17 futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

-17 Transfer Tamam

Transferler konusundan çok titiz çalıştıklarını vurgulayan Akka, “Alt yapıdan kaleci olarak Mehmet Yumurtacı, orta saha olarak Tolga Karaca ve sağ kanatta Furkan Demirkan ile anlaşırken iç transferde kaleci olarak Oğuz Kaan Barış, orta saha oyuncuları olarak Cem Çetin, Arif Yılmaz, Tayfun Çolak, ön libero olarak Bora Çetin, defansta Hasan Üstünkaya ile anlaşıldı. Dış transferde ise orta sahada Kayseri Şekerspor’da oynayan genç ve umut veren Emre Erol, ön libero olarak Ankaragücünün alt yapısından gelen ve Fatsaspor’da oynayan Murat Gündoğdu, sağ bek de Nevşehirspor’da oynayan Doğan Can, kaleci Emrullah Avşar ile anlaştık. Benim çok güvendiğim bir transferde 3.lig oyuncusu teknik direktörümüz de kabul ederse kaptan olacak bir sporcu olan Murat Almış’ı oldu. Yine orta sahada Atilla Malkoç ve forvette de Ahmet Hamdi Düzaratla anlaştık” dedi.

-Çubukspor’a Yıldız Oyuncu Gelecek

Oluşturulan kadronun Çubuksporu şampiyon yapacak bir kadro olduğunun altını çizen Akkaya, “İyi bir stoper ve yıldız oyuncu arayışındayız. İnşallah yakın bir zamanda da bulduğumuz bu iki yıldız sporcuya Çubukspor formasını giydireceğiz. Şuana kadar 17 sporcu alınmış durumda ve karomuzu 22 ile kapatacağız” diye konuştu.

-12. Sporcu Taraftar Olacak

Çubukspor’un bu yıl Bal ligini bitirip 3. Lige çıkacağını vurgulayan Akkaya, “3. Lige çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ancak bizim de Çubukspor taraftarından bir ricamız var. Sahada oynayan 11 kişilik takımın 12’incisi kişisi taraftarın olmasını istiyoruz. Gerçekten Çubukspor taraftarının desteklerine çok ihtiyacımız var” ifadesini kullandı.

-Spor Okulu Açılıyor

Çubukspor okulu kurulması için çalışmaların başladığını işaret eden Akkaya, “İlhan hocayla bir toplantı gerçekleştirdik. Spor okullarıyla ilgili bir çalışma yapmasını ve yönetime sunmasını istedim. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için çok yakın zamanda Çubukspor ilçemize bir spor okulu kazandıracak”dedi.

2dsc08488-001.jpg2img_0277.jpg2img_0281.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.