Çubukspor Kayseri Şekerspor’u 2-0 Mağlup Etti

Çubukspor Kayseri Şekerspor’u 2-0 Mağlup Etti

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da 6. Grupta mücadele eden Çubukspor F.A.Ş. 3 hafta karşılaşmasını Kayseri Şekerspor ile yaptı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da 6. Grupta mücadele eden Çubukspor F.A.Ş.  3 hafta karşılaşmasını Kayseri Şekerspor ile yaptı.

Grubun lideri olan ve 3 haftada 3 galibiyete sahip olan Kayseri Şekerspor’u kendi sahasında 2-0’lık skorla yenmeyi başaran Çubukspor F.A.Ş. elde ettiği başarıyla ilçenin ve taraftarın gururu oldu.  

Çubukspor 16 Ekim Pazar günü Kayseri’de Vali Nihat Canpolat Sümer 1 No’lu sahada oynanan Kayseri Şekerspor’un sahasında saat 15.00’da oynanan karşılaşmanın hakemliğini Malatya Bölgesi’nden Emre Alay, Kağan Yılmaz ve Olcay Yıldırım üstlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Gürkan Tanoğlu oldu.

Karşılaşma hakkına bilgi veren Çubukspor Başkanı Fatih Işık, Aksaray Belediye Spor ‘a mağlup olmanın ardından elde edilen başarının kendileri için büyük moral olduğunu söyledi.

Verilen emeklerin karşılığının alındığına işaret eden Işık, “ Taraftarımızın da desteğiyle futbolcularımız 6. dakikada Bora’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Atılan golden sonra da mücadelesini sürdüren takımımız 90. dakikada maçın skorunu Hasan’ın attığı gol belirledi. İlk hafta maç yapmayan takımımız 3 maçta 2 galibiyet ve 1 yenilgiyle 6 puanla 5. Sırada yer alıyor. Taraftarlarımıza ve destekleyen işadamlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Önümüzdeki hafta Ankara’da Yıldızeli Birlikspor ile karşılaşacak Çubukspor F. A.Ş.  liderlik için mücadele edecek.

Öte yandan bu hafta Kayseri Şekerspor aldığı yenilgiyle 1.likten 3.lüğe geriledi. Grupta geçen hafta olduğu gibi bu hafta da 1. Lik iki takım arasında paylaşıldı. Yeni Altındağ Belediyespor ve 68 Aksaray Belediyespor aldıkları 10’ar puanla ilk iki sıradaki yerlerini aldılar.

BAL 6. Grupta Haftanın sonuçları şöyle:

Aksaray Belediyespor 1 - 0 Nevşehirspor

Yeşil Kırşehirspor 1 - 0 Sivas Demirspor

Yeni Altındağ Belediyespor 1 - 1 Talasgücü Belediyespor

Yıldızeli Birlikspor 2 - 0 Yozgatspor

Kayseri Şekerspor 0 - 2 Çubukspor

Kazan Belediyespor 4 - 0 Zara Belediyespor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum