Çubukspor FAŞ. 1 - 1074 Çankırıspor 1

Çubukspor FAŞ. 1 - 1074 Çankırıspor 1

1074 Çankırıspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Çubukspor FAŞ. ile 1-1 berabere kaldı.

1074 Çankırıspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Çubukspor FAŞ.  ile 1-1 berabere kaldı.

Çankırı Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Vali Yardımcısı Abdullah Arslaner, Milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Çakır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci, Çankırı Amatör Spor Federasyonu Başkanı Celal Kaman, 1074 Çankırıspor ve Çubukspor F.A.Ş. taraftarı ile çok sayıda spor otoriterleri izledi.

1074 Çankırıspor’u futbolcular sahaya” Aldığımız Her Nefes Bir Şehit Hediyesi” pankartı ile çıktı.

Maçtan önce iki takımın hem taraftarları hem de futbolcuları dosthane görüntüler verdiler. Çubukspor'un taraftarı yine Çankırı'da takımlarını yalnız bırakmadı.

Bu hafta Çankırı Atatürk stad’ında oynanan Bal ligi 6.grup 1074 Çankırıspor-Çubukspor maçına Çubuk’tan yaklaşık 250-300 kişilik taraftar grubu otobüslerle Çankırı'ya akın etti.

Müsabakanın ilk yarısının 30 dakikasını rakibi 1074 Çankırıspor karşısında  tek kale oynayan Çubukspor FAŞ. aradığı golü 36.dakika da takımın hücumdaki en etkili ismi Murat Almış’ın ayağından gelen şutla buldu. Ankaragücü ile Super lig, Ptt 1 lig deneyimi yaşayan, eski Ankaragücü futbolcusu 40 sırt numaralı Bilal Gündoğdu orta sahada ve ön liberoda bal yapan arılar gibi ayak basmadık yer bırakmadı. Çubukspor’un kaptanı Bora Çoban tek kelimeyle süper top oynadı. Çubukspor defansının bel kemiği 19 sırt numaralı Nedim Köseoğlu akıllı futbolu ile göz dolduran isimlerdendi. Çankırı her ne kadar bu hafta Çubukspor’un rakibi olmuş ise de ebedi dostlukların olduğu unutulmamış. Her şeyden önce sevgi saygı ve kardeşlik çerçevesi içerisinde hem saha içerisinde hem de türübünlerde göz kamaştıracak kadar güzel ve zevkli bir mücadele oldu. İlk yarı Çubukspor’un 0-1 üstünlüğü ile sona erdi. Çubukspor 1 - 1074 Çankırıspor 0

1074 Çankırıspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Çubukspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maç boyunca Çubukspor maça ağırlığını koydu, 1074 Çankırıspor kontrataklarla gol aradı. 1074 Çankırıspor atağında Çubukspor altı pas içerisinde seri paslaşmalardan gol sesi çıkmadı.

Müsabakanın 40’ıncı dakikası oynanırken başlayan yağmurda Çubukspo’a boyun eğmeyen 1074 Çankırısporlu futbolcuları müsabakanın ikinci yarısında Çubuksporlu futbolculara adeta yeşil sahayı dar ettiler. 1074 Çankırıspor toparlanınca 66.dakika da takım kaptanı Can Dündar’ın pasıyla buluşan Emirhan’ın golüyle eşitliği yakaladı. Kalan dakikalarda her iki takımın çabası sonuç vermeyince takımlar sahadan birer puanla ayrıldı. 1074 Çankırıspor 1 Çubukspor 1

Hakemler: Samet Yaşar Koç (Antalya Böl.), Okan Barcın (Antalya Böl.), Erkan Keklik (Antalya Böl), 4.Hakem Murat Durgutluoğlu (Konya Böl.)

1074 Çankırıspor: Alparslan Ayantaş, Hasan Üzün, Can Dündar, Emirhan Yaman, Anıl Sarıoğlu, Muhammed Gökhan Aktaş (Dakika.30 Umut Çelik), Hakan Tekindağ, Sezer Er (Dakika.76 Mustafa Yılmaz), Mahsun Akkum, Hasan Ilıcan, Muhammed İbrahim Özdemir (Dakika.53 Erol Bayrak)

Çubukspor: Oğuz Kaan Barış, Cenk Yılmaz, Mustafa Minnet, Nedim Köseoğlu, Enver Can Gürbüz, Bora Çoban, Bilal Gündoğdu, Emre Taşkoparan, Atillay Malkoç, Cem Çetin, Murat Almış (Dakika.87 Tayfun Culha)

Goller: Dakika.36 Murat Almış (Çubukspor), Dakika.66 Emirhan Yaman (1074 Çankırıspor)

Sarıkartlar: Dakika.32 Hasan Üzün, Dakika.87 Hakan Tekindağ, Dakika.64 Anıl Sarıoğlu, Dakika.70 Hasan Ilıcan (1074 Çankırıspor), Dakika.44 Cenk Yılmaz, Dakika.57 Mustafa Nimet, Dakika.57 Cem Çetin (Çubukspor)

6ydlpk.jpgayo0nq.jpgo6dyqq.jpgv3qgzp.jpgv3qgzp.jpgv3qgqy.jpgqpp4lv.jpg5gnonl.jpgmjxrp2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.