Çubukspor Başkanı Fatih Işık, İçini Döktü

Çubukspor Başkanı Fatih Işık, İçini Döktü

Çubukspor Başkanı Fatih Işık, ilçede sportif faaliyetleri sürdürmede yalnız bırakıldıklarını söyleyerek, ilçe yöneticilerinden ve ilçe halkından daha fazla destek beklediklerini belirtti.

Çubukspor Başkanı Fatih Işık, ilçede sportif faaliyetleri sürdürmede yalnız bırakıldıklarını söyleyerek, ilçe yöneticilerinden ve ilçe halkından daha fazla destek beklediklerini belirtti.

Çubukspor Başkanı Fatih Işık, sarı-lacivertli ekibin tüm ağır yükünü bir grup arkadaşıyla sırtlandıklarını söyleyerek, “Tüm olumsuzluklara rağmen hiç kimsenin şüphesi olmasın, bu takım herkesin beklediği güzel sonuçları Allah'ın izniyle alacak ve herkesi mutlu edecek'’ ifadelerini kullandı.

Yarım asırlık mazisi olan Çubukspor’u yaşatabilmek amacıyla üç yıldır mücadele ettiklerini vurgulayan Işık, bugüne kadar verilen sözler yerine gelmese de amaçlarının sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla ilçe gençliğini spora teşvik etmek ve en büyük hayallerinin ise kulübün profesyonel ligde mücadele etmesini sağlamak olduğunu aktardı.  

-Büyük destek Mehmet Yiğiner’den

MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner’in Çubukspor’a destek olmak amacıyla Gölbaşıspor’un haklarını kendilerine devrettiğini ve ismini Çubukspor F.A.Ş. olarak değiştirdiklerini anlatan Fatih Işık, Çubukspor 1959’un 1. Amatörde, Çubukspor F.A.Ş.’nin ise Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta mücadele edeceğini aktardı.

-16 Futbolcu Transfer edildi    

Çubukspor F.A.Ş. olarak yeni sezon hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Işık, 16 futbolcu transfer ettiklerini ve diğer sporcuların ise kulüp olarak kendi yetiştirdikleri futbolcular olduğunu kaydetti.

 Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptıkları hazırlık maçlarından başarılı sonuçlar aldıklarını söyleyen Çubukspor Başkanı Fatih Işık, kendilerine hem maddi hem de manevi destek olan Mehmet Yiğiner’e teşekkür etti.

-Maçlara gelemeyen yöneticilere verdi, veriştirdi

Çubukspor kulübünün yaklaşık 1 milyon 500 bin TL masrafı olduğunu ifade eden Fatih Işık, “Altyapıyla birlikte 330’a yakın sporcuyu bünyemizde bulunduruyoruz. Yıllar sonra ilk defa kulüp binamızın tadilatını yaptık. Kulübümüze ait halı saha ve sosyal tesis kazandırdık.  Hocalarımızdan aşçılarımıza kadar yaklaşık 45’e yakın kulüpte çalışanımız bulunuyor. Kulübün bir yıllık maliyeti yaklaşık bir milyon 500 bin TL’dir. Bu kadar masraf bir avuç yönetici olarak bizim üzerimize kaldı. Yönetim olarak bizi öne sürüp her zaman davet ettiğimiz halde 3 yıldır maçlarımıza gelmeyen, maddi ve manevi hiçbir destekte bulunmayan bazı yöneticilerimiz var. Ben onları da buradan kınıyorum. Diğer illerde ve ilçelerde Kaymakamlar, belediye başkanları daire amirleri hatta milletvekilleri ve valiler maçlara katılarak sporculara destek oluyorlar. Ama bizim Çubuk’ta bu olmuyor. Bunlara rağmen biz transferlerimizi yaptık ve hazırlık maçlarımızı da Nevşehir’de yaptık. Burada aldığımız sonuçlar lig öncesi bizi daha çok heyecanlandırdı ve umutlandırdı. Bu nedenle de Çubukluların beklentisine cevap verecek, çok iyi takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Çubukspor olarak çok iyi bir başlangıç yapmak temennimiz” şeklinde konuştu.

-Kendisine ait otobüsü olmayan tek takım Çubukspor

Kendi sahalarının olmaması nedeniyle maçları Ankara’da yaptıklarını kaydeden Işık, “BAL liginde mücadele eden 154 takımdan 153’ünün kendi otobüsü bulunuyor, sadece bizim otobüsümüz yok. Dolayısı ile futbolcularımızı maça götürecek kendimize ait otobüsümüz yok. Bazen belediyeden alıyoruz, bazen kendimiz parasını cebimizden vererek otobüs tutuyoruz. Maçlarımız ilçe dışında yapılığı için taraftar da bizden otobüs istiyor. Biz kendimiz otobüs bulamazken, taraftara nasıl otobüs bulacağız. Bu noktada belediyeden veya işadamlarımızdan otobüs talebimiz var” diye konuştu.

-İşte Çubukspor Yöneticileri ve Takım Listesi

Şampiyonluk için yola çıktıklarını ancak çok zorlu bir grupta mücadele edeceklerini altını çizen Işık, “Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yardımcıları Eyüp Kocabaş, Tuğrul Çubukçu, Mustafa Ünal, Futbol Şube Sorumlusu Tayfun Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Tekin, Deda İncesu, Ceyhun Bağcı, Nadir Çetinkaya, Serkan Görgülü ve Adem Öztürk yer aldı. Takımda ise teknik direktör Ufuk Sarı, yardımcı antrenörler Sertaç Gezer ve Mesut Arslan, futbolcular Tolga Taş, Cem Çetin, Hasan Gürel, Tolga Karaca, Oğuz Kaan Barış, Bora Çoban, Murat Şahin, Hasan Üstünkaya, Yiğit Yılmazer, Barış Bozkurt, Mustafa Yüksel, İsa Zeynallı, Anıl Sarıoğlu, Özkan Kınacı, Mustafa Minnet, Arif Kemer, Eray Günal, Furkan Demirkan, Süleyman Demirkan, Enes Arslan Erdoğan, Tayfun Çulha, Mehmet Armutçu, Tolga Kara, Mete Özer, ve Arif Yılmaz yeni sezonda BAL Liginde mücadele eden Çubukspor F.A.Ş.’nin formasını giyerek başarısı için ter dökecek. Lige 2 Ekim’de Nevşehir deplasmanında Nevşehirspor Gençlik’le oynayacağımız maçla başlayıp, sezona 9 Nisan’da 26. Hafta maçı olan Yozgatspor 1959 FK deplasmanında nokta koyacağız” dedi.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum