Çubukspor Asbaşkanı İncesu, Çubukluları Maça Bekliyoruz

Çubukspor Asbaşkanı İncesu, Çubukluları Maça Bekliyoruz

Çubukspor Asbaşkanı Deda İncesu, yaptığı açıklamada Çubukspor’un Pazar günü Talasgücü Belediye Sporla yapacağı maçın önemine işaret ederek, tüm ilçe halkının tek yürek olarak Pazar günkü maçta Çubukspor’a destek olmaya davet etti.

-Çubukspor Yönetiminden Çubuk Halkına Çağrı

Çubukspor Asbaşkanı Deda İncesu, yaptığı açıklamada Çubukspor’un Pazar günü Talasgücü Belediye Sporla yapacağı maçın önemine işaret ederek, tüm ilçe halkının tek yürek olarak Pazar günkü maçta Çubukspor’a destek olmaya davet etti.   

Çubukspor’un bu haftaki maçının 04 Aralık 2016 Pazar günü Saat 15.00’de Bağlum Belediye Stadında oynanacağını hatırlatan Çubukspor Asbaşkanı Deda İncesu, başta belediye başkanı, kaymakam ve ilçe yöneticileri olmak üzere 7’iden 77’iye tüm ilçe halkını Pazar günü oynanacak maça davet etti.

Bazılarının taraftarın uygunsuz hareketleri ile çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle maçlara gelmediğini dile getirdiğini hatırlatan İncesu, Çubukspor taraftarında duruşu, hareketleri ve sözleriyle kendine yakışanı yapması gerektiğini ve bu tür bahanelere fırsat vermemeleri gerektiğini söyledi.

Çubukspor’un ilçenin bir değeri olduğunu vurgulayan Asbaşkanı Deda İncesu, çeşitli bahanelerle bu değeri hiç kimsenin ayaklar altına almaması gerektiğini anlattı.

Daha öncede buna benzer bir çağrı yaptıklarını anımsatan İncesu, “Bu hafta bizim için hayati önem taşıyan ve şampiyonluk yolunda büyük bir maç olan Talasgücü Belediye Sporla ile sahamızdaki oynayacağımız maçta başta bu ilçenin en tepesindeki Sayın Kaymakamımızdan Sayın Belediye Başkanımıza, siyasi partilerin ilçe başkanlarından yöneticilerine, daire amirlerinden, birim ve okul müdürlerine, öğrenciden esnafa, amirden memura,  işçiden işverene olmak üzere 7’den 77’iye tüm ilçe halkını maçta görmek istiyoruz” dedi.

Çubukspor için tüm yönetici arkadaşlarıyla birlikte ellerini değil gövdelerini taşın altına koyduklarını ifade eden Deda İncesu, aynı hassasiyeti bu ilçenin havasından, suyundan, ekmeğinden, sevgisinden faydalanan herkesten beklediklerimi kaydetti.

Tüm emeklerinin tarihe mal olmuş Çubukspor ve gençlik için olduğunu vurgulayan İncesu, “Yarım asırlık mazisi olan Çubukspor’un yeniden şahlanması için büyük mücadeleler veriyoruz. Bu ligde başarılı olabilmemiz için hem maddi hem de manevi destek gerekiyor. Şuan hafif desteklerle kabuğunu kıracak olan takımımız sancılı bir dönem geçiriyor. Maalesef görüyoruz ki bazı çevreler bırakın maddi desteği maçlara gelerek manen destek vermek istemiyorlar. Ben buradan başta kaymakamımız ve belediye başkanımız olmak üzere tüm yöneticilerimize, sivil toplum örgütlerine, 7’iden 77’iye tüm halkımıza sesleniyorum, lütfen en azından Bağlumdaki maçta 1 saatiniz ayırıp gelip destek olun. Herkesi maçımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Bu haftaki maçının önemine değinen Asbaşkan Deda İncesu, birlik ve beraberlik içinde olunduğu müddetçe yenemeyecekleri takım olmayacağını ifade ederek, “Çubukspor için çok önemli bir maç. Alacağımız her puan bizim önemli bir avantaj elde etmemizi sağlayacak.  Böyle bir karşılaşmada Çubuk halkının ve taraftarlarımızın stadı doldurmasını bekliyoruz. Tek yumruk, tek ses ve tek yürek olalım. Bu önemli maçta 3 puanı birlikte hanemize yazdıralım. Bu takım, her şeyden önce birlikteliği simgeleyen bir takım. Bizler, yönetim, teknik heyet ve oyuncularımızla şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız. Herkes üzerine düşeni yaparsa, şampiyon olmamamız için de hiçbir neden yok. Taraftarımıza düşen de, tribünde bir enerji yaratıp, o enerjiyi sahaya yansıtmak. Tüm taraftarlarımızdan ricam bizi yalnız bırakmamaları" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.