Çubukspor Amatör Süper Lig'de Şampiyonluk Adayı

Çubukspor Amatör Süper Lig'de Şampiyonluk Adayı

Çubukspor Başkanı Murat Sülük, Amatör Süper Lig'de iddialı olduklarını belirterek mutlaka şampiyon olacaklarını iddia etti.


Çubukspor Başkanı Murat Sülük, yaptığı açıklamada, takım olarak ligde bu yıl şampiyon olmayı hedeflediklerini, bu hedefleri için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.



On üçüncü haftası geride kalan ligde aldıkları 10 galibiyetle ligin birinci sırasında yer aldıklarını belirten Murat Sülük, alınan galibiyetlerin şampiyonluk yolundaki önemine işaret etti.

Çubukspor Başkanı Murat Sülük, şunları söyledi;''Amatör Süper Ligin başından bu yana oynadığımız maçlarda elde ettiğimiz başarılar, bizi ligi şampiyon olarak bitirme hedefine taşımaktadır. Şu anda ligde en çok gol atan takım durumundayız. Birinci yarıda 10 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberliğimiz bulunmaktadır. Birinci yarıyı 31 puanla birinci sırada bitirdik. İkinci yarıda da aynı performans ile yolumuza devam edeceğiz.'' Dedi



Geride bırakılan birinci yarı hakkında da değerlendirmeler yapan Çubukspor Başkanı Murat Sülük, şunları söyledi;'' Bizim en büyük eksikliğimiz sezon başındaki tesis eksikliğimizdi. Yönetim olarak futbolcularımızla fazla bir araya gelemedik. Avantajımızsa çok iyi ve anlayışlı bir ekibimizin olmasıydı. Ben zaten bu arkadaşlık ortamına güveniyorum. Bence kadro kalitesinden ziyade takım içindeki uyum önemli. Çubukspor da bu konudaki en şanslı takımlardan biri. Şimdi tesis konusundaki eksiklerimizi de tamamladık. Ben buradan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca'ya tesis için teşekkür ediyorum. En büyük kozlarımızdan biri de teknik heyetimizdir. Antrenörümüz Sadullah Acele hocamız bu konuda deneyimli. Biz çok ciddi paralar harcayarak bir takım kurmadık. Herkesin verebileceği paralarla, fakat oyuncu tercih ederek bir takım oluşturduk. Bizim oyuncularımız kaliteleri kadar kişilikleri, efendilikleri, uyumluluklarıyla da dikkat çeken isimler. Zaten benim en çok güvendiğim de takımımızdaki arkadaşlık ortamı. Çubukspor yönetimi olarak kadromuza güveniyoruz.'' Dedi



Kadroda sakat ve cezalı futbolcuları bulunmadığını belirten Murat Sülük, ilçe halkını ve sporseverleri kendilerine desteğe çağırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.