Çubukspor 4 Bin Kişilik Seyirciyle Tarih Yazdı

Çubukspor 4 Bin Kişilik Seyirciyle Tarih Yazdı

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele eden Çubukspor F.A.Ş. ilk yarıya hızlı başlarken yeni stadı dolduran binlerce kişiyle de tarih yazdı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele eden Çubukspor F.A.Ş. ilk yarıya hızlı başlarken yeni stadı dolduran binlerce kişiyle de tarih yazdı.

Çubukspor kendi sahasında konuk ettiği Keçiören Bağlumspor’a 3 gol atarken kendi kalesinde bir gol gördü.

Çubukspor, ilk yarıda ilk maçını kendi sahasında oynarken rakibi Keçiören Bağlumspor’u 3-1 mağlup etti.

Uzun bir aradan sonra ilk defa maçın yapıldığı ilçede, karşılaşmayı yaklaşık 4 bin kişi izledi. Kendi sahasında ilk maçını Keçiören Bağlumspor ile oynayan Çubukspor F.A.Ş, sahanın açılışını 7’i den 77’iye binlerce seyircinin katılımıyla yapmış oldu.

Karşılaşma öncesi oyun havalarıyla coşan taraftarlar, Çubukspor F.A.Ş. Başkanı Mustafa Akkaya ve yönetime de sık sık tezahüratlarda bulundu.

Çubukspor yönetiminin tam kadro izlediği maçı, Kazan’da olduğu gibi Ankara Milletvekilleri gelmese de Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuklu Şehit Polis Memuru Ahmet Çam’ın adına Van’da yapılan parkın açılışına katıldıkları için maça gelemeseler de mesaj yayımlayarak başarılar diledi. Gözler diğer siyasi parti liderlerini de aradı maçta geniş güvenlik önlemleri alındığı gözlemlendi.

Çubuksporlu taraftarın yoğun katılım nedeniyle misafir taraftara yer kalmadığı statta bir çok eksiklikte gün yüzüne çıktı. Misafir taraftar için ayrılan yerde tuvalet ve lavaboların olmaması, tribünlerin yetersizliği, basın için izleme yerinin olmaması bu eksikliklerden sadece bazıları.     

Bu maç, 3. lig yoluna kendini şartlandıran yönetimin, takımın bazı eksikliklerini görme fırsatı da verdiğine inanıyoruz. (Umarız bu eksiklikleri teknik heyet oturur ve değerlendirir)

Dakika:19 Murat Almış’ın atmış olduğu golle Çubukspor 1 - 0 Keçiören Bağlumspor

Dakika:35 Tahir Kurt’un atmış olduğu golle "Penaltı" Çubukspor 2 - 0 Keçiören Bağlumspor

Dakika:41 Tahir Kurt’un atmış olduğu golle Çubukspor 3 - 0 Keçiören Bağlumspor

Bu arada maçı alan futbolculara Başkan Mustafa Akkaya kesenin ağzını açarak 1500 TL prim verdi.

 

Sarı Lacivertlilerin ilk yarıya hızlı başladığını söyleyen Çubukspor Başkanı Mustafa Akkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada ilçe halkına ve spor severlere söz verdikleri gibi yollarına devam edeceklerini belirtti.

Sporcularının ilk maç olmasına rağmen çok iyi oynadığını vurgulayan Akkaya, 19. dakikada Murat Almış ile 35’inci ve 40’ıncı dakikalarda 99 numaralı forma giyen Tahir Kurt’un golünün skoru belirlediğini söyledi.

Bundan sonra daha da iyi olacağını ifade eden Akkaya, bu galibiyeti tüm ilçe halkına hediye ettiklerini kaydetti.

-Başkan Taraftara Teşekkür Etti

Maça taraftarın ilgisinin çok iyi olduğunu ve bundan çok memnun olduklarını dile getiren Akkaya, ’’İlk galibiyetimiz taraftarlarımız tarafından sevinçle karşılandı. Gerçekten hem futbolcularımız hem de bizi yalnız bırakmayan taraftarımızla gurur duyuyoruz. Ben buradan maça gelen ve destek veren 7’den 77’iye tüm ilçe halkımıza teşekkür diyorum. İnşallah tüm karşılaşmaları bu şekilde devam ettiririz. Hedefimiz bu gruptan çıkmak, inşallah bunu da yapacağız’’ diye konuştu.

2dsc06270-003.jpg2dsc06308-001.jpg2dsc06347-001.jpg2dsc06425-001.jpg2dsc06437-001.jpg2dsc06444-001.jpg2dsc06456-001.jpg2dsc06481-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.