Çubuklu Sporcularin Wushu Kungfu Basarisi

Çubuklu Sporcularin Wushu Kungfu Basarisi

Çubuk'ta bulunan Wushu Kungfu takimi ögrencileri, katildiklari Türkiye Gençler ve Büyükler Bay, Bayan Wushu Taolu-Sanda Light Sanda- TUI Shou Sampiyonasi'nda Türkiye 1'inciligi ve 3'üncülügü elde etti.

Türkiye Wushu Federasyonu tarafindan Sakarya'nin Serdivan ilçesinde düzenlenen Türkiye Gençler ve Büyükler Bay, Bayan Wushu Taolu-Sanda Light Sanda- TUI Shou Sampiyonasi'na 3 sporcu ile katildiklarini söyleyen Çubuk Wushu Kungfu Takimi Antrenörü Halit Erdemir, sampiyonadan basariyla döndüklerini belirtti.

Hiçbir destek olmadan kendi imkanlariyla sporcu yetistirmeye çalistiklarini anlatan Erdemir, 58 ilden 1600 sporcunun katildigi turnuvada çok önemli basari elde ettiklerini dile getirerek, sunlari kaydetti:

"Turnuvaya 3 sporcu ile katildik. Sampiyonada 2 ögrencimiz kendi kilolarinda önemli derece elde etti. Büyükler kategorisinde Onur Çelik Türkiye sampiyonu oldu. Bu sporcumuzun 4'üncü Türkiye sampiyonasidir. Onur bugüne kadar Türkiye sampiyonlugunu kimseye kaptirmadi. Gençlerde ise Ali Batuhan Çoban bronz madalya alarak Türkiye 3'üncüsü oldu. Elde ettikleri basarilarla sporcularimiz ilçemizin gururu oldular. Hedeflerimiz çok büyük ancak beklenen destekleri alamadigimiz için yeterli sayida sporcu yetistiremiyoruz. Salon olmadigi için sporcularimizi istedigimiz düzeyde yetistiremiyoruz. Tüm olumsuzluklara ragmen elde ettigimiz tüm bu basarilarin önemli oldugunu düsünüyorum. Sporcularimizdan Onur Çelik milli takima girerek Balkan, Avrupa ve Dünya sampiyonalarinda ilçemizi, baskentimizi ve ülkemizi temsil edecek."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.