Çubuklu Sporcular Yaşlıları Unutmadı

Çubuklu Sporcular Yaşlıları Unutmadı

Çubuk'ta faaliyet gösteren '1402 Çubuk Gençlik ve Spor Kulübü' sporcuları yaşlıları unutmadı.

Çubuk'ta faaliyet gösteren '1402 Çubuk Gençlik ve Spor Kulübü' sporcuları yaşlıları unutmadı. Kulübün Eskrim sporcuları, Süleyman Demirel Huzurevi'ne ziyaret gerçekleştirerek büyükleriyle bir araya geldi. 

Çubuklu Eskrim sporcuları Süleyman Demirel Huzurevi'ni ziyaret etti. 1042 Çubuk Gençlik ve Spor Kulübü'nde faaliyet gösteren eskrim sporcularına huzurevi ziyareti esnasında ise İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Kalender, Kulüp Başkanı Galip Şimşek ve beraberinde bir grup sporcu da eşlik etti. Huzurevindeki yaşlılara beraberinde götürdükleri hediyelerini sunan Çubuklu sporcular, ayrıca huzurevindeki büyükleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Duygusal anların yaşandığı ziyaret esnasında öğrenciler ise tek tek huzurevi sakinlerinin ellerini öptü. 

Huzurevi ziyareti sırasında ise sohbetin ardından eskrim sporcularından Hilal Mutlu, eline aldığı kemanıyla huzurevi sakinlerine neşeli anlar yaşattı. Yaşlılara müzik ziyafeti sunulan ziyarette yaşlılar ise müziğe eşlik ederek doyasıya eğlendi. 

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Kalender ise, yaşlılara moral vermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "Hatırlanmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu, en çok yalnız yaşayanlar hisseder. Bu düşünceden hareketle çocuklarımızın katılımıyla yaptığımız ziyarette, yaşlılarımıza bir süre de olsa yalnızlıklarını unutturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. 

Huzurevi sakinleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Kalender'e, Kulüp Başkanı Galip Şimşek'e ve eskrim sporcularına teşekkür etti. Yaşlılara çeşitli hediyelerin verildiği ziyarette ayrıca bol bol hatıra fotoğrafı da çektirildi. - ANKARA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.