Çubuklu sporcu, eskrimde Akdeniz üçüncüsü oldu

Çubuklu sporcu, eskrimde Akdeniz üçüncüsü oldu

Çubuk Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü Milli Sporcusu Enver Yıldırım, Akdeniz Eskrim Şampiyonası'nda üçüncü oldu.

Kulüp Başkanı Mustafa Kalender, İtalya’nın Chiavari kentinde düzenlenen Yıldızlar ve Gençler Akdeniz Eskrim Şampiyonası'nın ikinci gününde milli sporcuları Enver Yıldırım'ın, yıldız erkeklerde bronz madalyanın sahibi olduğunu bildirdi.

Sporcuları Yıldırım'ın finale çıkma müsabakasında Mısırlı rakibi Mazen Elmikati'ye 15-6 yenilerek üçüncü olduğunu kaydeden Kalender, "Sporcumuz yarı finalde, İtalyan rakibi Enrico Andrea Sanfilippo'ya 15-13 yenilerek kaybederken, karşılaşmaların sonucunda bronz madalya aldı. Akdeniz Eskrim Şampiyonası'nda kategorisinde 3. olan sporcumuz, ülkemizi ve Çubuk'u sevince boğdu. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada eskrime yeni başlayan sporcularımıza çok iyi bir örnek oldu. Bu başarının artarak devam edeceğini umut ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Yıldızlar ve Gençler Akdeniz Eskrim Şampiyonası'nda milli takım sporcularının bugüne kadar 11 madalya aldığına dikkati çeken Kalender, "Bu hafta 8-9 Şubat tarihlerinde Gürcistan’ın Tiflis kentinde düzenlenecek Curiuit Yıldızlar Kılıç Müsabakası'na Çubuk’tan sporcularımız Atakan İslam Hezer, Ahmet Can Gündoğmuş, Oğuz Han Şimşek, Emre Can Özsoy ve Eğe Özsoy katılacak. İnşallah orada da hedefimiz ilçemize birkaç madalya ile dönmek ve ilçemize kazandırılan madalya sayını artırmaktır. Ben şimdiden tüm sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.