Çubuk'lu öğrenciler eskrimde Ankara’yı temsil edecek

Çubuk'lu öğrenciler eskrimde Ankara’yı temsil edecek

Ankara genelinde okullar arası düzenlenen eskrim müsabakalarında ikinci ve üçüncülüğü elde eden Çubuklu sporcular, Türkiye genelinde yapılacak müsabakalarda Ankara’yı temsil edecek.

Çubuk Bekir Yılmaz Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kalender, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ortaokullar ve liselerarası eskrim karşılaşmalarının 19 Mayıs Stadyumu tesislerinde düzenlendiğini söyledi. Kalender, müsabakalara Ankara genelindeki 28 okuldan 60'a yakın öğrencinin katıldığını belirtti.

Sporcularının zorlu geçen müsabakanın sonunda büyük başarı elde ettiklerini anlatan Kalender,  ''İlçemizi ortaokullarda Bekir Yılmaz, Yavuz Selim ve Çubuk Ortapkulu ile Aksoy Koleji temsil ederken, liseler arasında ise Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi ile Ahi Evran Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi temsil etti. Liselerarası erkekler kılıç dalında Ahi Evran Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden Oğuzhan Şimşek üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi olurken, ortaokullar arası bayanlar kılıç müsabakasında ise Yavuz Selim Ortaokulu öğrencilerimizden Zeynep Doğmuş ikinciliği elde ederek gümüş madalyanın sahibi oldu. Sporcularımız ortaokullar ve liseler arası Türkiye şampiyonasında Ankara'yı temsil edecekler'' dedi.

Yıllardır eskrim sporunda başarılı sonuçlara imza attıklarını ifade eden Kalender, ''Öğrencilerimize bizlere bu sevinç ve gururu yaşattıkları için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.