Çubuk'lu Miniklerin Başarısı

Çubuk'lu Miniklerin Başarısı

"Yıldızlar ve Gençler Eskrim Türkiye Şampiyonası'nda Çubuk'lu sporcular bir altın bir de gümüş madalya kazandı."

Çubuk Bekir Yılmaz Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Kalender, Mersin'de düzenlenen "Yıldızlar ve Gençler Eskrim Türkiye Şampiyonası" müsabakalarının sona erdiğini belirterek, minik sporcularının ilçeye bir altın bir de Gümüş madalya kazandırdıklarını söyledi. 

Antrenör Mustafa Kalender, Mersin'de düzenlenen şampiyonda sporcularının önemli bir başarı elde ettiğini kaydederek, müsabakalarda; genç erkeklerde bir altın, yıldız erkeklerde Gümüş madalya kazandıklarını bildirdi. 

Kalender, 25'e yakın şehirden toplam 450 sporcunun yarıştığını belirterek, 

"sporcularımız yine ilçemizin gururu oldu. Yıldızlar kategorisinde 8 sporcuyla yarıştığımız müsabakada Atakan İslam Hazer 2. olarak Gümüş madalyanın sahibi olurken, Enver Yıldırım da gençler kategorisinde rakiplerini açık ara farkla yenerek şampiyon oldu ve altın madalyanın sahibi oldu" dedi. 

Turnuvaya katılmalarını sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürüne katkıları ve desteklerinden dolayı sporcuları adına teşekkür eden Kalender, "Çubuk'u temsilen katılan Bekir Yılmaz Spor Kulübü eskrimcilerimiz ilçelerine madalya götürebilmek için pistlerde ter döktüler. Açılan kurslar ve yapılan çalışmaların meyvesini vermeye başladığına inanıyor ve sporcularımızı kazandıkları madalyalarla ilçenin gururu olmuştur" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum