Çubuklu İki Eskrimci Alanya'dan Madalyalarla Döndü

Çubuklu İki Eskrimci Alanya'dan Madalyalarla Döndü

Eskrimde Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Uluslararası Süper Minikler ve Minikler Çocuk Kupası'na Çubuk ilçesinden katılan iki kardeş, iki gümüş madalya kazandı.

Bekir Yılmaz İlkokulu bünyesinde kurulan Gençlik ve Spor Kulübünün eskrim sporcuları Furkan ve Enes Talha Kalender, Alanya'daki turnuvadan iki gümüş madalyayla döndü.

Kulübün antrenörü ve aynı zamanda sporcuların babası Mustafa Kalender, gazetecilere yaptığı açıklamada, turnuvaya AzerbaycanBulgaristan,AlmanyaİtalyaKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti,MısırGürcistanÜrdünİsviçreSuudi Arabistan veTürkiye'den bin 400 sporcunun katıldığını bildirdi.

Kalender, şunları kaydetti:

'Süper minik erkek kılıç branşında, Bursa ferdi sporcusu Alkım Öztürk'e 8-7 yenilen sporcumuz Enes Talha Kalendergümüş madalya kazandı. Turnuvanın minik erkek kılıçta 209 sporcunun yarıştığı müsabakada ise ODTÜ Vişnelik Spor Kulübü sporcusu Turgut Taflan'a 10-8 yenilen Muhammed Furkan Kalender de gümüş madalya kazandı. Bu başarılar hem ilçe hem de kulüp olarak bizleri son derece mutlu etmiştir.'

Kaynak:http://beyazgazete.com/haber/2016/4/27/cubuklu-iki-eskrimci-alanya-dan-madalyalarla-dondu-3247821.html?_ga=1.125113290.1538420060.1454445209

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.