Çubuklu Eskrimciler Antalya'dan 3 Madalya ile Döndü

Çubuklu Eskrimciler Antalya'dan 3 Madalya ile Döndü

Çubuk Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu bünyesinde kurulan Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü'nün eskrim sporcuları, Antalya'da düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası'ndan 3 madalya ile döndü.

 

Kulübün Antrenörü Mustafa Kalender, yaptığı açıklamada, sporcularının Antalya Piramit Kültür Merkezinde yapılan müsabakalardan 3 madalya ile Çubuk'a döndüklerini, müsabakalarda sporcularının mücadelelerinin, izleyenlerin ve ailelerinin nefesini kestiğini belirtti.

Kalender, büyük çekişmeye sahne olan Minikler Türkiye Şampiyonası'na, ülke genelinden büyük ilgi olduğunu ve ilçelerinin bir kez daha gururu olduklarını söyledi.

Kalender, şunları söyledi:

"Müsabakaya Ankara, İzmir, Bursa, İstanbul, Eskişehir, Kütahya, Erzurum, Kastamonu, Antalya, Bolu,Konya, Balıkesir, Kocaeli, Samsun, Gaziantep, Adıyaman gibi birçok kentten yaklaşık 400 sporcu katıldı. Yoğun bir antrenman döneminden geçen sporcularımızda müsabakalara katıldılar. Her zaman hedefimiz ilçemize altın madalya getirmek, ancak bunu bu sefer başaramadık. Altın madalya yerine Gümüş ve bronz madalya getirdik.

Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor kulübü olarak sporcularımız adeti bozmayarak yine ilçelerine madalyalarla döndü. Sporcularımıza destek olan ailelerine ve yöneticilerimize gençlerimiz adına teşekkür ediyoruz. Sporcularımızdan da başarılarının devamını diliyoruz."

Kalender, sporcularından Atakan İslam Hezer, Dursun Bilir ve Elif Buse Ayan'ın dereceye girdiğini belirterek, yaz aylarında yapılacak "Minikler Gelişim Kampına" Atakan Hezer ve Dursun Bilir'in katılmaya hak kazandığını kaydetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak ise kulüplerin antrenörü Mustafa Kalender başta olmak üzere sporcuları ve ailelerini tebrik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.