Çubuklu Anneler, Konya'yı Gezdi

Çubuklu Anneler, Konya'yı Gezdi

Çubuk Belediyesi, Anneler Günü Dolayısıyla Çubuklu Annelere Konya'yı Gezdirdi

Çubuk Belediyesi,Anneler Günü dolayısıyla Çubuklu annelere Konya'yı gezdirdi. Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen geziye Şehit Anneleri ile birlikte yaklaşık 450 kadın katıldı. Anneler Günü dolayısıyla organize edilen gezide Konya'ya giden kadınlar, Şehitler Anıtı, Mevlana Müzesi, Şemsi Tebriz Türbesi, Tavus Baba Türbesi ve Alaaddin Tepesi gibi Konya'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Sabah erken saatte otobüslerle Konya'ya hareket eden anneleri, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ve AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan birlikte uğurladı. Otobüslerin hareketleri sırasında eşlerini uğurlamaya gelen bazı erkekler, kendileri içinde gezi talebinde de bulundu.

Kendileri için düzenlenen gezi için Başkan Özden'e ve ekibine teşekkür eden kadınlar, bu tür gezilerin başka yerlere de düzenlenmesini istedi. Anneler Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirten Başkan Özden, 10 otobüsle 440 anneyi Konya'ya götürdüklerini belirterek, bundan sonrada bu tip kültürel faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirtti. Sosyal belediyeciliğe verdikleri önemi vurgulayan Özden, kendi imkanlarıyla bu bölgelere gidemeyecek vatandaşların kültürel gezi yapmalarını, tarihi ve turistik yerleri ziyaret etmelerini sağladıklarını söyledi.

Başkan Özden, şunları kaydetti: 'Doğruyu söylemek gerekirse talebin bu kadar çok, hanımlarımızın bu kadar yoğun ilgi göstereceğini düşünmemiştik. Hemşehrilerimizin bizim düzenlediğimiz programa bu kadar ilgi göstermesi bizi fazlası ile memnun etti. Konya gezisine götürdüğümüz hanımlarımızı bu geziden memnun etmek için elimizden geleni yapmaya gayret ettik. Bu gezideki temel amacımız elleri öpülesi annelerimizi bir günlüğüne de olsa iş ve ev stresinden uzak tutmak, gidip göremedikleri yerleri gezdirmekti."dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum