ÇUBUK TÜRK TELEKOM ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ 15 TEMMUZ’U ANLATTI

ÇUBUK TÜRK TELEKOM ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ 15 TEMMUZ’U ANLATTI

Türk Telekom Okullarının “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve İletişim” temasıyla düzenlediği resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında finale kalan öğrenciler Çankaya Köşkü’nde düzenlenen törenle Başbakan Binali YILDIRIM ile buluştu.

 

             Yarışmaya, milli iradeye sahip çıkan, birlik beraberlik gücünü temsil eden, bağımsızlık inancını yansıtan 15 Temmuz’u çocuk gözüyle yansıtan Çubuk Türk Telekom Öğrencilerinden Kader Kezban KAYNARTAŞ ve İlknur AYCİL hislerini yazıya, Emirhan ÖZTÜRK ise tuvale döktü. Daha önce ne anlama geldiğini bile bilmedikleri bir kelime olan darbenin hayatlarını nasıl etkileyeceğini fırçayla ve kalemle anlattılar.

           Öğrenciler ödüllerini Başbakan Sayın Binali YILDIRIM, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan, Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’dan aldılar. Başbakan Binali YILDIRIM 15 Temmuz darbe girişiminin bastırılmasında iletişimin gücünün ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

          Okul Müdürü Cemil GÜVEN ve dereceye giren öğrenciler, Gölbaşı Özel Harekât Merkezi’ni ve Türk Telekom Müzesini ziyaretlerinde şunları ifade etti :  “Bu gezi öğrencilerimizin milli, manevi duygularının gelişmesinde, sorumluluk duygusu üstlenmelerinde olumlu etkiler uyandıracaktır. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen başta Türk Telekom Genel Müdürlüğü yöneticileri olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a saygılarımı arz ediyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.