Çubuk Süper Minikler Açık Eskrim Turnuvası Sona Erdi

Çubuk Süper Minikler Açık Eskrim Turnuvası Sona Erdi

Çubuk’ta Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığınca düzenlenen Süper Minikler Açık Eskrim Turnuvası sona erdi.

Çubuk Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda yapılan turnuvanın ilk günü erkek finalistler madalyalarını aldı. Turnuvanın son gününde ise dereceye giren bayan finalistler madalyalarını aldılar.


İstanbul'dan bir ve Ankara Bölgesinden de yedi kulüpten 29 erkek ve bayan sporcunun katıldığı turnuvanın ikinci günkü müsabakaları da çekişmeli geçti. Bayan sporculara madalyalarını ve çeşitli hediyelerini Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aysel Neşeli, Eskrim Federasyon Başkan Yardımcısı Mustafa Kalender ile Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Karul verdi.

Zaman zaman seyircilerin sporculara tezahürat yaparak moral verdiği karşılaşmaların sonucunda birinci, Asya Gençlik Spor Kulübünden Hilal Bayraktar olurken, ikinci Bekir Yılmaz Gençlik Spor Kulübünden Aliye Ceren Ayhan ve üçüncülüğü de Zeynep Merve Aksel ile Rümeysa Aşgit paylaştılar


Çok başarılı bir turnuva geçtiğini söyleyen Eskrim Federasyon Başkan Yardımcısı Mustafa Kalender, şunları söyledi. Çubuk halkına hoş, nezih, aristokrat bir spor olan eskrimi tanıtmak istediklerini vurgulayan Kalender, ilçede yirmiden fazla sporcusu olduğunu belirtti. Bu sayıyı yeterli bulmadığını söyleyen Kalender,""Çocuk ve gençleri salon sporlarına çekmek onlara bu sporu sevdirmek istiyoruz. Bunun içinde bundan sonrada ilçede çeşitli turnuvalar düzenlemek istiyoruz. Bu müsabakaya destek olan başta Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı"ya, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"e, emeği geçen herkese sporcular ve kulüp adına teşekkür ediyoruz""dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.