Çubuk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu

Çubuk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu

Kızılcahamam Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde "6. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları" Ankara bölge finali yapıldı.


ANKARA (AA) - Kızılcahamam Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde "6. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları" Ankara bölge finali yapıldı.
Adem Özbekler Kültür Merkezi'nde düzenlenen yarışmaya, Ankara, Kastamonu, Karabük, Bartın, Bolu, Çankırı, Çorum, Kırıkkale, Zonguldak ve Sinop'taki 33 okuldan 66 öğrenici katıldı.
Bilgi, şiir ve metin canlandırma kategorilerinde yapılan yarışmada, öğrenciler birinci olmak için ter döktü.
Arapça bilgi yarışmasında Yenimahalle Demetevler Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Çorum Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Sinop Durağan Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü oldu.
Şiir yarışmasında Çorum Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi birinciliği, Keçiören İmam Hatip Lisesi ikinciliği, Yenimahalle Batıkent Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncülüğü elde etti.
Metin canlandırmada ise Çubuk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birincilik, Çorum Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi ikincilik, Kırıkkale Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncülük derecesi aldı.
Yarışmaya Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız ile Belediye Başkanı Muhitin Güney, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Abdulhalik Baş, Ankara Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemal Büyükçü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Eğitimi Koordinatör Başkanı Hüseyin Kazan, Kızılcahamam Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan, Yenimahalle Milli Eğitim Müdürü Seyit Ahmet Kayhan ve çok sayıda davetli katıldı.

 Bu Sene Eğitime Başlayan Çubuk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Başarılarına Başarı Katıyor.22 Mayıs da Kayseri’de Yapılacak Olan Finalde Okulumuza ve Kızımız Firdevs Demir E Başarılar Diler Çubuk Olarak Türkiye 1. Olarak Dönmesini Diliyoruz.

Kaynak:http://www.radikal.com.tr/ankara_haber/kizilcahamamda_arapca_bilgi_yarismasi-1348501

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.