Çubuk Kaymakamı Keleş ve Belediye Başkanı Demirbaş, öğrencilerle kitap okudu

Çubuk Kaymakamı Keleş ve Belediye Başkanı Demirbaş, öğrencilerle kitap okudu

İlçe Kaymakamı Adem Keleş ve Belediye Başkanı Baki Demirbaş, "Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi" kapsamında yazar okumaları yapan öğrencilerle Çubuk Halk Kütüphanesi'nde bir araya gelerek kitap okudu.

Çubuk Milli Eğitim Müdürlüğünce ilçedeki öğrencilere kitap okuma ve yazma alışkanlığı kazandırmak amacıyla "Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi" başlatıldı.

Proje kapsamında ilçedeki lise öğrencileri, Çubuk Halk Kütüphanesi'ne gelerek önceden belirlenen yazarlara ait kitapları okuyarak, notlar tutuyor. Öğrencilere öğretmenlerinin ve okul müdürlerinin yanı sıra Çubuk Kaymakamı Adem Keleş, Belediye Başkanı Baki Demirbaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç da eşlik ediyor.

Kitap okumanın önemine işaret eden ve kendisinin de kitap okumayı çok sevdiğini anlatan Keleş, "Tarihi bir mekanda hem klasik hem modern tarzın bir araya geldiği güzel bir kütüphaneye kavuştuk. Çarşıya ve okullara çok yakın, öğrencilerimizin hizmetinde bir kütüphane oldu." dedi.

Kütüphanede zaman geçirmenin insana farklı bir duygu yaşattığını aktaran Başkan Demirbaş da okumanın yaşı olmadığını ve sürekli okumak gerektiğini söyledi.

Keleş, 271 kitap okuyan ilkokul öğrencisi Eren Koçak’a madalya ve hediye verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.