Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine Sezer Ayaz atandı.

Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine Sezer Ayaz atandı.

Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine Sezer Ayaz atandı.

                Melik Engin Çelenk'in geçici görevle Safranbolu'ya atanmasıyla boşalan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne vekaleten sırayla atanan Hamdi Alpay ve Mustafa Kalender’in ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda görevli Sezer Ayaz’ın (29) ataması yapıldı. 

                Atama nedeniyle Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’i ziyaret eden Ayaz, görevi en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi.

                Bakanlığın çeşitli kademelerinde yaklaşık 2 yıldır çalıştıktan sonra Çubuk’a atandığını söyleyen Ayaz, Çubuk’ta ilk etapta müdürlüğe kurumsal bir yapı kazandırmak istediklerini belirtti.

                Çubuk’ta yapacak çok işin olduğunu kaydeden Ayaz, spor tesislerinin çok büyük sorun teşkil ettiğini ifade ederek, ’’İlk izlenimlerimize dair pek olumlu durumlar yok açıkçası, ama bir takım oluşumlar oluşturduktan sonra burada spor kulüplerinin sayısını ve lisanslı sporcu sayısını artırmayı planlamaktayız. Bizim ismimiz biliyorsunuz sadece spor ilçe müdürlüğü değil, gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlüğüdür. Dolayısı ile özellikle gençlik hizmetlerine daha fazla önem vermeyi ve gençleri bilgilendirmeyi daha fazla ön planda tutmayı düşünüyorum. Bu bilgilendirmeyi çeşitli alanda uzaman kişilerle paralel konferanslar ve seminerler düzenleyerek yapmayı düşünüyorum. Biliyorsunuz hem spor salonumuzun, hem de stadımızın durumu içler acısı. Bu durumu düzeltmek için sadece bir kişinin gücü yetersiz, statüsü ne olursa olsun. O yüzden sıcak ilişkiler kurmamız lazım. Nasip olursa herkes den olumlu reaksiyonlar aldık ve alacağız. Bu anlamda inşallah güzel adımlar atacağız. Kulüp sayımız çok az ilk başta da söylediğim gibi sayımızı artırmamız gerekmektedir. Bizimde kalitemiz spor kulüplerimizin sayısıyla doğru orantılı olacak. Dolayısı ile hedefimize ilk önce kulüp sayımızı ve lisanslı sporcu sayısını çoğaltmakla başlayacağız’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum