Çubuk Eğitim Danışma Kurulu Toplandı

Çubuk Eğitim Danışma Kurulu Toplandı

Çubuk 42 Nolu Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu Çubuk Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet SAAT başkanlığında 27/02/2009 Cuma günü saat 14.00’da Endüstri Meslek Lisesi toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya danışma kurulu üyeleri eğitim bölgesinde bulunan tüm okul ve kurum müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okunduktan sonra gündeme geçildi. Toplantıda örgün ve yaygın eğitimin bölgenin istek ve ihtiyaçları, istihdam durumu ve özelliklerine göre ilgili kurullarla işbirliği yapılarak yönlendirilmesi, planlanması ve yürütülmesi, eğitim ve öğretimin kesintisiz ve eksiksiz yürütülmesi için gerekli önlemlerin alınması vb. konular ele alındı.

42 Nolu Eğitim Bölgesi Koordinatör Müdürü Mehmet SAAT 2008-2009 eğitim öğretim yılında eğitim hizmetlerinin kesintisiz sağlanması için resmi kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin ortak çalışma yapması, örgün ve yaygın eğitimin bölgenin istek ve ihtiyaçlarına göre planlanması, eğitim kurumları arasında işbirliği ve koordinasyon sağlanması, yüksek öğretim ile işbirliği yapılması gerekliliğini ve eğitime sağlanacak katkıların gözden geçirileceğini bu konularda bilgi alışverişinde bulunulacağını söyledi

2009 yılı ikinci dönem hedefleri, okul-aile işbirliğinin geliştirilmesi, ilçemizde bulunan Gazi Meslek Yüksek Okulu ve Atatürk Meslek Yüksek Okulu ile yapılabilecek ortak çalışmalar gibi gündemdeki maddelerin görüşüldüğü toplantı, her madde üzerinde karşılıklı soru, cevap ve önerilerle tamamlandı. Toplantı  sonunda alınan 20 maddelik öneri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne sunulmak üzere karara bağlandı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum