Çubuk Belediyesi oyuncuları Judo Turnuvası’ndan 8 madalya ile döndü

Çubuk Belediyesi oyuncuları Judo Turnuvası’ndan 8 madalya ile döndü

Kocaeli Uluslararası Yıldızlar Judo Turnuvasına katılan 19 sporcudan 2’si altın, 1’i gümüş ve 5’i bronz madalya kazandı.

Türkiye Judo Federasyonu’nun Kocaeli'nde düzenlenen Uluslararası Yıldızlar Judo Turnuvasına katılan çubuklu sporcular, kazandıkları başarıların ardından ilçeye dönüş yaptı.

Kocaeli Uluslararası Yıldızlar Judo Turnuvası’na Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü 19 sporcu ile katıldı.

“BU BAŞARININ ÖNEMİ BÜYÜK”

Dallarında Melisa Liva Darka ve Zeynep Esen birinci olarak altın madalya, Ceren Yaren Karaca ikinci olarak gümüş madalya, Muhammet Yiğit Dalgıç, Talha Tetik, Muhammet Ensar Alıcı, Yaren Akyüz ve Erva Mutlu ise üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Ahmet Koçyiğit, bu başarının önemini vurgulayarak, kendilerine verilen desteğin başarıyla sonuçlanmasından memnun olduklarını aktardı.

Koçyiğit, 12 ülkeden 1040 sporunun katıldığı turnuvaya Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü judo takımı olarak 19 sporcu ile katıldıklarını belirtti. Koçyiğit “Turnuvadan 8 madalya ile dönmek bizleri çok sevindirdi. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. İlçemizin adını dünya çapında duyurmak istiyoruz, bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz." İfadelerini kullandı.

Turnuvaların sporcular için çok önemli bir tecrübe olduğuna dikkat çeken Koçyiğit, sporcuların çok daha önemli başarılara imza atacağına inandıklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.