Cevap ve Düzeltme

Cevap ve Düzeltme

05.08.2009 Tarihinde Haber Sitemizde yayınlanan "Çubuk Lisesinde Skandal İddia" başlıklı haberin cevap ve düzeltme metni.

Cevap ve düzeltme metnidir:

 

Sorumlusu olduğunuz www.cubukhaber.com internet sitesinde 05.08.2009  Çarşamba saat 17.30 itibari ile “Çubuk Lisesinde Skandal  İddia” başlıklı özel haberinizide,somut belge ve verilere dayalı olmayan ,müvekkil Çubuk Lisesi Müdürü ile diğer idareceilerini,öğretmenlerini küçük düşürücü,şeref ve haysiyetlerini ihlal edici beyanlar içren yazı yayınlanmıştır.
   

Müvekkil Çubuk Lisesi müdürü ve diğer idarecileri ile öğretmenleri; öğrencilerin not takdirlerini,eğitimde uygulanan ölçme ve değerlendirme kriterlerini kullanarak objektif şekilde yapmaktadırlar.Haberinizde yer aldığı gibi taraf tutma  ve düşük not verme ,kanaat notu kullanmaya zorlama,hakkını arayan öğrencileri kovma gibi eylemler asla söz konusu olmamıştır.

Konu ile ilgili soruşturma ,Ankara valiliği oluru ve Milli Eğitim Müdürlüğünün yazıları uyarınca yapılmışolup müvekkil okul müdürü ve diğer idareciler ile öğretmenler hakkında hukuka uygun davrandıkları,yapılan işlemlerde suç unsuruna rastlanmadığı,iddialaraın gerçek dışı olduğu ortaya çıkmıştır.

 

Site olarak konu ile ilgili yaptığınız asılsız haberle,müvekkil,Çubuk lisesinin diğer idarecilerini ve öğretmenlerini,okulun ismini küçük düşürmüş itibarlarını zedelemiş,telafisi imkansız bir şekilde güven sarsıcı bir ortam yaratılmıştır.

 

Müvekkilimin tüm yasal hakları saklı tutularak,kaleme alınan cevap ve düzeltmeler müvekkilim adına www.cubukhaber.com sitesi okuyucularının ve kamuoyunun bilgilerine saygı ile sunulur.

 

                                                                                 Kaşideci Vekili
                                                                                 Av.Cem Bilir


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.