"Büyük Ankara Rallisi" Çubuk'ta yapılacak

"Büyük Ankara Rallisi" Çubuk'ta yapılacak

Yarışmaya yaklaşık 70 araç katılacak

 Başkent Ankara'nın önemli tarihi ve turistik ilçelerinden biri olan Çubuk'u tanıtmak ve Karagöl'ün doğal güzelliklerine dikkati çekmek için klasik otomobillerin yarışacağı "Büyük Ankara Rallisi", Çubuk ilçesinde yapılacak.

Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen, Ankara Klasik Otomobilciler Derneği (AKOK) ve Ankara Otomobil Sporları Derneği (ANOK) katkıları ile düzenlenen Klasik Otomobiller Rallisi, 13 Eylül 'de 2 etapta gerçekleştirilecek.

Birinci etap, Ankara Ankamall'ın önünde saat 10.00'da yapılacak idari ve teknik kontrollerin ardından start verilerek başlayacak. Yarışçılar, daha sonra saat 13.00'te Atatürk Parkı'ndan verilecek start ile Karagöl'de tamamlanacak ikinci çekişmeli rekabetlerine başlayacak. Yarışmaya yaklaşık 70 araç katılacak.

Ankara-Çubuk-Karagöl parkurları sonrası yarışlar 17.00'de Atatürk Parkı'nda yapılacak kapanış gösterisi ve ödül töreniyle sona erecek.

Büyük Ankara Rallisi'nin önceden planlandığını hatırlatan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk'un doğal güzelliklerini, turistik yapısını tarih kokan klasik otomobillerle öne çıkartacak, böylesi güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan son derece mutlu olduklarını belirtti.

Organizasyon için tüm Başkentlileri ilçeye davet eden Acehan, "Başkentin en önemli turistik değerlerinden biri olan Çubuk ve Karagöl Tabiat Parkı başta olmak üzere ilçemiz sınırlarında 68 kilometrelik bir parkurda rekabet edecek olan 70 adet klasik otomobil, başkentlilere ve dolayısıyla Çubuklulara keyifli bir hafta sonu yaşatacak. Bu yıl ilk kez organize edilecek olan klasik otomobil rallisine tüm vatandaşlarımızı ve otomobil meraklılarını bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum