Büğdüz'e Anlamlı Anıt

Büğdüz'e Anlamlı Anıt

Büğdüz İlköğretim Okulu bahçesine yapılan Atatürk ve Türkiye Anıtı açılışta büyük ilgi gördü.



OKUL Müdürü Adem Çiftçi"nin özel çabaları ile gerçekleştirilen bu çalışmaya Büyük Anadolu Oteli yöneticileride maddi destek verdi. Ayrıca Büyük Anadolu Oteli Okul ek binasında yapılacak tadilatı da üstlenerek eğitime destek olduğunu gösterdi.


05.06.2008 tarihinde açılışı gerçekleştirilen anıtın açılışına Akyurt Kaymakamı Ahmet Avşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Mesut Bayar, AKİMDER Başkan ve yöneticileri, MHP "den belediye başkan adaylığını açıklayan Fedai Yağcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Anıtın yapımında büyük emeği geçen Okul Müdürü Adem Çiftçi bir konuşma yaparak bilgi verdi. Ardından Mahalle muhtarı Musa Özer"de, Atatürk ve Türkiye Anıtının kendi okullarında gerçekleşmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Mesut Bayar"da Atatürk ve Cumhuriyet"ten vurgu yaparak benzer değerlerin yaşatılmasının önem ve değerini belirtti.


Konuşmalar sonunda Anıt"ın açılışını gerçekleştirmek üzere anıta gelen İlçe Kaymakamı Ahmet Avşar"da, günün önemini belirten bir konuşma yaptıktan sonra anıtın kurdelesini keserek açılış gerçekleştirildi.
Daha sonra katılımcılara ikramda bulunuldu, ardından Büğdüz İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı müzik ve oyunlar sergilendi.


www.ufukgazetesi.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.