Budokai-do turnuvasında Çubuk ikinci oldu

Budokai-do turnuvasında Çubuk ikinci oldu

Budokai-do turnuvasında Çubuk ikinci oldu

Türkiye Wushu Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Budokai-do Cumhuriyet Kupası Turnuvası'na katılan Çubuk Yücelhan Spor Kulübü sporcuları aldıkları madalyalarla Türkiye ikincisi oldu.

Çubuk Yücelhan Spor Kulübü Antrenörü Raziye Akgül, bu branştaki 4 yıllık çalışmalarının neticesini başarılı sonuçlarla aldıklarını söyleyerek, turnuvada ikincilik kupasını kaldırdıklarını belirtti. 

Turnuvada Bağlum Belediyespor Kulübünün birinci, Kasımpaşa Spor Kulübünün de üçüncü olduğunu kaydeden Akgül, "Çeşitli illerden katılımın olduğu turnuvada birbirinden çekişmeli müsabakalar yaşandı.  Bunun neticesinde sporcularımız 10 altın, 10 gümüş 9 da bronz madalya aldılar. Sporcularımız hem ailelerine hem de ilçemize büyük sevinç yaşattı. Altın madalya alan sporcularımız ise Beyza Nur Agaören, Yavuz Hanşad Agaören, Ahmet İlgit, Gizem Zengince, Murat Can Bartan, İbrahim Taha Arslantaş, Ceyda Nur Kaçar, Berat Zihni Oğuz, Mustafa Berktan Yüce ve Sercan Söğüt" diye konuştu. 

Birçok branşta eğitim verdiklerini, kurslar düzenlediklerini ve yetenekli gençleri desteklediklerini anlatan Akgül, kulüp, üyelerini farklı spor dallarıyla da tanıştırmaya devam edeceklerini ifade ederek, "Kulüp olarak bizi destekleyen başta belediye başkanımıza, ilçe yöneticilerimize, okul müdürlerimize, velilerimize ve sporcularımıza çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. 

Pursaklar Kapalı Spor Salonu'ndaki turnuvaya, Türkiye genelinden 149 sporcu katıldı.

 

AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.