"Budakaido Türkiye Şampiyonası Ankara Elemeleri"

"Budakaido Türkiye Şampiyonası Ankara Elemeleri"

Budakaido Türkiye Şampiyonası Ankara elemelerinde Çubuklu sporcular 8 altın, 13 gümüş, 8 de bronz madalya kazandı.

 

Çubuk’ta faaliyette bulunan Yücelhan Spor Kulübü Sporcuları 8 altın madalya alarak, takım olarak Ankara 2. oldu.

2dscf1357.jpg

                Pursaklar Kapalı Spor Salonunda 25-27 Mayıs tarihlerinde yapılan ‘Budakaido Türkiye Şampiyonası Ankara Elemelerine’ Ankara genelinde bulunan 8 kulüpten yaklaşık 180 sporcu katıldı. Çubuk Yücelhan Spor Kulübü’nün ilçeyi temsilen 32 sporcusuyla katıldığı elemelerde, sporcular fırtına gibi esti.  Sporcuların Malatya’da yapılacak Budakaido Türkiye Şampiyonasına katılmak için kıyasıya yarıştığı müsabakada, 8 altın, 13 gümüş ve 8 bronz madalyanın sahibi olurken, takım halinde de ikincilik elde etti.

                Müsabaka sonunda Çubuk Yücelhan Spor Kulübü Takımı'na başarı kazandıran isimlerin 20 kg'da Beyza Nur Ağören, 25 kg’da Ceren Cansız Özbek, 60 kg’da Salih Ünal, 55 kg’da İbrahim Taha Altıntaş, 75kg’da Berkay Karadağ, 85 kg’da Halit Erdemir, 80 kg’da Tolgay Yaldız ve 75 kg’da Ramazan Gül’ün olduğunu söyleyen Kulüp Antrenörü Raziye Akgül, sporcuların almış olduğu bu derecelerin sonunda Budakaido Takımının takım halinde de ikincilik elde ettiğini belirtti.  Takım halinde katıldıkları her müsabaka ve şampiyonalardan başarılı olarak döndüklerini kaydeden Akgül, hedeflerinin bu başarıyı sürekli kılmak olduğunu vurguladı. Kendilerine destek beklediklerini ifade eden Akgül, ’’Üst üste aldığımız başarıları elde etmek için iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu başarıların devamını getireceğimizi ve Çubuk’u Spor alanında daha da yukarı seviyelere taşıyacağımıza inanıyorum. Yeter ki bizi az bir destek olsun. Sporcularımıza maddi ve manen destekten olan ailelerine kulübüm ve takımım adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca müsabakalara katılan tüm sporcularımı da öz güvenlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki hedefimiz bu başarıları sürekli kılmaktır’’dedi.

                Akgül, çok az imkanlarıyla da olsa hedeflerinin Çubuk’tan Türkiye ve Dünya Şampiyonu sporcular yetiştirmek olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.