Boks Takımı Madalyaları Topladı

Boks Takımı Madalyaları Topladı

Çubuk Aile Yaşam Merkezi Boks Takımı katıldığı turnuvada madalyaları toplayarak büyük bir başarıya imza attı.

 

Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen '10 Kasım Atatürk’ü Anma' Türkiye Geneli Boks Turnuvası’na Çubuk Aile Yaşam Merkezi Boks Takımının da katıldığını söyleyen Çubuk Aile Yaşam Merkezi Müdürü Meltem Işık, takımın ilk kez turnuva heyecanı yaşamalarına rağmen 10 da 10 yaparak ilçeye madalya ile dönmeyi başardığını belirtti.

                Ankara 19 Mayıs Şefik Tetik Spor Salonunda düzenlenen müsabakaya 24 ilden birçok sporcu katıldığını ifade eden Işık, ’’Müsabakaya 10 sporcumuzla katıldık ve boks ekibimiz kıyasıya mücadele ederek,  ilçemize 10 madalya kazandırarak büyük bir başarıya imza attı. Hayatlarında ilk defa müsabakaya çıkan boksörlerimizden Emrullah Özbaş, Hüseyin Yıldırım, Yasin Acıelma ikincilik, Süleyman Kırık, Mehmet Doğan Şahin, Mehmet Şahin, Erkut Sadrettin Yavuz, Emre Özbaş, Adem Sağbazar, Sefa Ata ise üçüncülük madalyalarını aldılar’’ dedi.

                Amaçlarının başarılı sporcu yetiştirmek olduğunu kaydeden Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in hedefleri doğrultusunda ve yine onların destek ve katkıları ile merkezde spora ve sporcuya ellerinden gelen her türlü desteği verdiklerini ifade etti. Merkez olarak hedeflerinin milli takıma sporcu yetiştirmek olduğunun altını çizen Işık, ’’Boks takımı olarak yeni kurulduk, 6 aylık bir çalışmanın ardından bu ilk turnuvamızdı. İlk deneyimimiz bizim için iyi oldu. Gelecek açısında alınan sonuçlarda bizleri memnun etti. Umarım ileri de daha iyi sonuçlar alacağız ve milli takımımıza sporcular yetiştireceğiz. Ben tüm gençleri merkezimize spora davet ediyorum’’ diye konuştu.

                Alınan bu sonucu daha çok artırarak ilçeye altın madalyalar kazandırmak istediklerini anlatan antrenör Recep İpek’de, sporculara desteklerinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.