Bizim Köy Sepeti Hakkında !

Bizim Köy Sepeti Hakkında !

Bizim Köy Sepeti, 1950 yılından bu tarafa nesilden nesile aktarılan tarif ve yöntemlerle doğal yöresel ürünler ile turşu üreten ve ürettiği ürünleri yakın çevresine, eş ve dostlarına hediye eden bir ailede yaşayan genç kadın girişimci tarafından...

Bizim Köy Sepeti, 1950 yılından bu tarafa nesilden nesile aktarılan tarif ve yöntemlerle doğal yöresel ürünler ile turşu üreten ve ürettiği ürünleri yakın çevresine, eş ve dostlarına hediye eden bir ailede yaşayan genç kadın girişimci tarafından hayata geçirilmiştir. 

Bizim Köy Sepeti’nin doğuş hikayesi; 

Eğitim ve öğretimimi İstanbul Üniversitesi’nde sürdürdüğüm yıllarda ailem tarafından getirilen bizim için normal, olağan yöresel lezzetlerin arkadaşlarımız tarafından bu güne kadar tatılmadığını fark ettim. Bizim köyden gelen turşu, salça, tereyağ, kahvaltılık ezme, bal, marmelat, reçel, sucuk, et gibi ürünleri arkadaşlarımıza ikram ederken, karşılaştıkları farkılı lezzet karşısındaki şaşkınlıkları aslında onların bu güne kadar doğal ürünleri tatmadıklarını gösterdi. Bizim Köyün doğal ev yapımı ürünlerinin ne kadar lezzetli ve değerli olduğunu üniversite yıllarında şahit oldum. 

Üniversitenin bitmesiyle kendi işimi kurma fikri bende oluştu. Bizim Köy Sepeti ismi ile firmamızı oluşturarak köyümüzde ürettiğim veya komşularımıza kendi oluşturduğumuz standartlarımızla ürettirdiğimiz ürünlerin satışına başladık. Bizim Köy Sepeti olarak Bizim Çubuk Turşuları, Bizim Köy Tarhanası, Bizim Köy Sucukları, Meşhur Bizim Köy Ürünleri, Meşhur Bizim Köy Tarhanası, Meşhur Bizim Çubuk Turşuları gibi kendi oluşturduğumuz markalarımızla ürünlerimizin satışını yapıyoruz.  

Yıllar geçsede, ürünlerimize olan talepler artsada kalitemiz ve lezzetimiz aynı kalmaya devam. ediyor. Bizde sadece ürün kapasitemiz ve ürün çeşidimiz artmaktadır. 

www.bizimkoysepeti.com sayfamızda satılan tüm ürünlerimiz başta bizim köy ile Çubuk ve yöresinden bazı ürünler de bize özel olarak ürettirdiğimiz gerçek yöresinden ve o yörenin en meşhur markalarından sizin için özenle tedarik ettirdiklerimizdir. Ev Yapımı Yöresel Ürünler sipariş üzere özel olarak yöresinden getirilmekte, bu sayede en taze ve sağlıklı biçimde size ulaştırılmaktadır. Yöresel Tatlarımız'ı farklı kılan özellikler yöreye has ürünler olması, ev yapımı olmaları, geleneksel yönetemlerle üretilmeleri, doğal ve taze ürünlerden yapılmalarıdır. 

Özel YÖRESEL, ORGANİK ve DOĞAL ÜRÜNLERİMİZİ keşfetmeniz ve afiyetle yemeniz dileğiyle…  

 

Bizim Köy Sepeti olarak bize;

0 552 808 35 37 Numaralı WhatsApp hattımızdan veya www.bizimkoysepeti.com internet adresimizden ulaşabilirsiniz. 

Sayfamızda Bizim Çubuk Turşuları markasıyla Salatalık, Lahana,  Karışık, Biber, Yakan Acı Biber Turşuları başta olmak üzere 30 çeşit turşu sayfamızda toptan ve perakende satışı yapılamaktadır. 

bizim-koy-sepeti-salatalik-turusu-01.png2imgl1466.jpg2imgl4669.jpg2imgl4649.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.