Bayanlar lokali açıldı

Bayanlar lokali açıldı

Bayanların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilmeleri amacıyla açılan Bayanlar Lokaline çok sayıda davetli ve ilçe halkı katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca halka hitaben şunları söyledi;” Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar yaptığımız her işte Halka Hizmet Hakka Hizmettir düsturu ile hizmet etmekteyiz. Bu gün burada açılışını gerçekleştireceğimiz bu lokal de bu anlayışın eseridir. Bizler hanımlarımıza ne yapsak azdır. Sizler bizlere bu makamı layık gördünüz bizlerde İlçemiz için, sizler için en iyisini yapmaya bütün gücümüzle çalışacağız. Her şey Çubuk için” dedi.

Daha sonra kursiye gelen Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Ankara Millet Vekili Salih Kapusuz şunları söyledi;” Ak Parti iktidarı döneminde hanımlarımıza ayrı bir önem verilmektedir. Bu gün açılışını yapacağımız bu lokalde bunun ispatıdır. Gerçekten hanım kardeşlerimiz için çok güzel bir eser olmuştur. İnşallah hayırlara vesile olur” dedi. Bir gazetecinin Cumhur Başkanı konusundaki düşüncelerini sorması üzerine Millet Vekili Salih Kapusuz şunları söyledi;” Bende Cumhur Başkanlığı konusunda istekliyim hatta anketlerde ismimde geçmektedir ve geçenlerde CHP Millet Vekillerinden oylarını istedim. Ancak bu konuda son söz Genel Başkanımıza aittir” dedi. Kendilerine sakalları olduğu hatırlatıldığında “Seçildiğimde sakalımı keserim” dedi.

Çubuk’ta ilk olarak açılan Bayanlar Lokali hakkında davetlilere bilgi veren Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca; "Ev hanımı, çalışan, öğrenci ve ev kızı olarak yaşayan hanımlarımızın boş zamanlarını en iyi şekilde ve en az masrafla değerlendirebilmeleri için Bayanlar Lokalini açtık. Amacımız. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile hanımlar arasında sosyal iletişim ve komşuluk kültürünün geliştirilmesi, ortak paylaşım alanlarının artırılmasıdır." dedi.

Başkan Tuğluca, bayanların en çok isteğinin rahat spor yapabilecek bir tesis olduğunu belirterek, "Çubuk Belediyesi Bayanlar Lokali'nde aerobik, step, masa tenisi ve bilardo branşlarında en son teknolojinin kullanıldığı spor aletleriyle bayanlarımıza spor yapma imkânı tanıyacağız." şeklinde konuştu.

Davetliler ve halk tarafından büyük beğeni toplayan Bayanlar Lokali kayıtları devam ediyor...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.