Başkan'dan spora davet

Başkan'dan spora davet

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, Çubuk Şehir Stadındaki sabah sporu sırasında bütün ilçe halkını spor yapmaya davet etti.

  İlçenin üç yerinde vatandaşların spor yapması için parkurlar yapıldığını belirten Başkan Tuğluca, Belediye olarak kent insanına spor yapma imkanları sunduklarını dile getirdi.


           ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA YENİ PARKURLAR YAPILACAK

Sağlıklı bir yaşam için sporun şart olduğunu belirten Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, ilçe insanına spor yaptırmak için bütün imkânları seferber ettiklerini söyledi. Herkesi spor yapmaya davet eden Başkan Tuğluca, bunun için belli parkurlar yaptıklarını, ayrıca Kapalı Spor Salonunun ve Şehir Stadyumunun tadilatları yaparak vatandaşa açtıklarını belirtti. Bunlarla birlikte Şehir Stadyumuna ve Yeşil Çubuk Parkına park fitnes aletleri yerleştirdiklerini belirten Başkan Tuğluca, tüm ilçe halkının buralarda sabah ve akşam sporları yapabildiğini belirtti”

Başkan Tuğluca Çubuklulara seslenerek şunları söyledi;” 7 den 70"e tüm halkımızı sağlıklı yaşam için sabah ve akşam spora davet ediyoruz. Gelin sağlıklı yaşam için sağlığınıza, vücudunuza zaman ayırın. Sinirden stresten uzak sağlam kafanız olmasını istiyorsanız spor yapmanız gerekmektedir. Sporu bir yaşam tarzı olarak benimsemek lazımdır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum