Başkan Özden,Hapkido Sporcularını Kabul Etti

Başkan Özden,Hapkido Sporcularını Kabul Etti

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk’ta düzenlenen Hapkido Şampiyonasına katılan sporcularla akşam yemeği yedi ve Aile Yaşam Merkezinde sporcularla birlikte langırt oynadı.

Başkan Özden, Hapkido Şampiyonasına katılmak için Sivas ve Malatya"dan Çubuk"a gelen sporcuları kabul etti. Seminere katılan sporcularla Çubuk Belediyesi Kapalı Spor Salonunda hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Özden, akşam yemeğini de sporcularla birlikte Çubuk Lisesi Pansiyonunda yedi. Yemeğin ardından Çubuk Aile Yaşam Merkezine sporcularla birlikte giden Başkan Özden, bir süre langırt, masa tenisi, bilardo gibi oyunlardan oynayan sporculara eşlik etti.   

 

İlçede her türlü sosyal aktivitelerin yaygınlaştırılması adına önemli girişimlerde bulunulduğuna işaret eden Başkan Özden, Belediye olarak genel belediye hizmetleri ile birlikte sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere de özel bir önem verildiğini söyledi. Bu tip etkinliklerin ilçenin tanıtımına katkı sağladığının altını çizen Başkan Özden,""İlçemizin tanıtımı için bu tür organizasyonları önemsiyorum. İlçemiz turizm'de, hayvancılıkta, tarım'da, ticarette, eğitim ve öğretimde olduğu gibi özellikle bireysel spor alanında da gelişerek, her alanda Ankara"nın parlayan yıldızı olacaktır""dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.