Başkan Özden'den Okullara Projeksiyon Cihazı

Başkan Özden'den Okullara Projeksiyon Cihazı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, okul ziyaretlerinde kendisinde projeksiyon cihazı talep eden öğretmenlerin isteğini yerin getirerek, projeksiyon aleti hediye etti.

İlköğretim haftası kapsamında ilçede bulunan okulları ziyaret eden Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ziyaret ettiği sınıflarda kendisinden projeksiyon cihazı isteğinde bulunan öğretmenlerin ve öğrencilerin isteğini yerine getirdi. 

 

Başkan Özden’in emir ve direktifleri doğrultusunda Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından alınan 5 adet projeksiyon cihazları, Destek Hizmetleri Müdürü ve personeli tarafından Ticaret Lisesi, Sabiha Şaşmaz, Türk Telekom, Barbaros ve Aşağı Çavundur İlköğretim Okullarının sınıflarına teslim edildi.

 

Başkan Özden’in okullarını ziyaret ederek öğretmenleri ve öğrencileri ile yakından ilgilendiğini ifade eden Türk Telekom İlköğretim Okulu Müdürü Fikri Aras, ’’Belediye Başkanımızın eğitime ve öğretime yeteri kadar hassasiyet gösterdiği için kendileri ile gurur duyuyoruz. Bütün öğretmen ve öğrenci arkadaşlarım adına kendilerine hediyeleri için teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Eğitim ve öğretime yapılan desteğin hiçbir zaman boşa gitmediğini vurgulayan Başkan Özden, yönetimleri süresince eğitim ve öğretime desteğin birinci sırada olduğunu kaydetti. Belediye Başkanı Özden’de, ’’Çubuk Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde, gücümüzün yettiği oranda okullarımıza katkıda ve destekte bulunmaya çalışıyoruz. Okullarımızın teknik donanım ihtiyaçları yanında, bakım ve onarım gibi ihtiyaçları da bize iletildiğinde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.