BAŞKAN ÖZDEN'DEN KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN ÖZDEN'DEN KUTLAMA MESAJI

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

 

                Tarihin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919'un 94. yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşadıklarını kaydeden Başkan Özden, mesajında şunlara yer verdi:

 ’’Büyük zorluklar ve sıkıntılar içerisinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'ni dünyanın lider ülkeleri seviyesine çıkartmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz. Tarihini bilen, özüne sahip çıkan ve bunu nesilden nesle aktarmayı başaran milletler, tarihin sonuna kadar var olmayı başaran milletler olmuşlardır. Tarihin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919'un 94. yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türk gençliğine olan güvenini kurduğu Cumhuriyeti gençlere emanet ederek göstermiştir. Gençliğin, milletlerin gücü ve yarınları olduğunu her defasında vurgulamıştır. Gençliğimizin 19 Mayıs 1919'da yakılan özgürlük ve bağımsızlık meşalesini gelecek kuşaklara her zaman aynı coşku ve heyecanla taşıyacağına inancım tamdır. Milletini, tarihini, geçmişini, bayrağını, milli ve manevi değerlerini bilen ve bu değerlere sonuna kadar bağlı olan bir gençliğin varlığı en büyük güç kaynağımızdır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, mukaddes vatan toprağının kurtuluşu yolunda gerçekleştirilen mücadelenin kıvılcımının çakıldığı bu anlamlı günün yıl dönümünde, Türk Milletinin, hemşehrilerimizin ve gençlerimizin bayramını kutluyorum. Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.’’

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.