Başkan Akkaya’ya Ülkü Ocaklarından Ziyaret

Başkan Akkaya’ya Ülkü Ocaklarından Ziyaret

Ankara Ülkü Ocakları Taşra Ocaklarından sorumlu Başkan Yardımcısı Durmuş Kötel, Çubukspor Kulübü Başkanı Mustafa Akkaya’yı ziyaret etti.

Ankara Ülkü Ocakları Taşra Ocaklarından sorumlu Başkan Yardımcısı Durmuş Kötel, Çubukspor Kulübü Başkanı Mustafa Akkaya’yı ziyaret etti.

Beraberindeki heyet ile birlikte Çubukspor Kulübü binasına gelen Kötel, Kulüp Başkanı Mustafa Akkaya'ya ve yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kendisinin de sporcu olduğunu hatırlatan Kötel, yenilenen yönetimiyle birlikte Çubukspor'u yakından takip etmeye başladıklarını belirtti.

Çubukspor’un sadece Çubuk’ta değil Anakara’da da iyi bir hava yakaladığını kaydeden  Kötel,”Çubukspor yönetimiyle iyi bir birliktelik oluşturduğuna inanıyoruz. Ülkü Ocakları İl teşkilatı olarak Çubukspor’un her zaman arkasındayız. Çubuk’ta ülkücü gençlerimizde Çubukspor’u sahiplenerek destekliyor. Kendimde bir sporcu olarak Çubuksporun her zaman yanındayım” dedi.   

Akkaya ise, Kötel ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kötel ile bir süre sohbet eden Çubukspor Başkanı Akkaya, Çubukspor olarak gençliğin kötü alışkanlıklardan kurtarılması için yapacakları projeler hakkında bilgi verdi.

Ziyarette basın mensuplarına da yeni transferler hakkında bilgi veren Akkaya, “Bugün itibarıyla Çubukspor’a iki yeni transfer daha yaptık. Boluspor altyapısında yetişen ve geçen sezon Nevşehirspor'da başarılı bir performans gösteren sag bek oyuncusu Doğancan Akkaya ile orta saha oyuncusu Emre Erol ilse resmi sözleşmelerimizi de imzaladık. Hayırlı uğurlu olur inşallah. Çubukspor yönetimi olarak bize güvenen insanlara karşı sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Hiç kimsenin zerre şüphesi olmasın ki Çubukspor’un şampiyonluğu için gereken ne varsa yapılacaktır” diye konuştu.

2dsc09228.jpg2dsc09233.jpg2dsc09235.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.