Başkan Acehan koltuğunu minik Ayça'ya bıraktı

Başkan Acehan koltuğunu minik Ayça'ya bıraktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde minikler Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ın koltuğuna oturarak kısa süreliğine belediye başkanlığı yaptı.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Çubuk İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencilerinden Ayça Akman, Zeynep Ezgi Atalay ve Zeynep Şevval Karakuş, Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret etti.

Öğrencilere çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulunan Başkan Acehan, ziyarette öğrencilere ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Acehan başkanlık koltuğunu temsili olarak öğrencilerden Ayça Akman’a bıraktı.

Başkanlık koltuğuna oturan Akman, Park ve Bahçeler Müdürü Bahri Şahin’i telefonla arayarak, parklarda eksik bulunan oyuncak gruplarının tamamlanmasını istedi. İmar ve Şehircilik Müdürü Eyüp Kocabaş’ı telefonla bağlatan Akman, “İlçemizde yüksek katlı binalar istemiyoruz. İmar uygulamalarında yeşil alanların artırılması ve geniş içerisinde göletlerin olduğu parklar istiyoruz. Bu konuda bir düzenleme yapılsın” şeklinde konuştu.

Daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş’u telefonla bağlattıran Akman, ilçede çocukların gidip yüzebileceği bir park yapılmasını istedi.

Ağaçlandırma çalışmalarının hız kazanması ve daha çok yeşil alan oluşturulması yönünde talimat veren Akman, “Belediye başkanlığını çok sevdim. Temsili de olsa burada olmak güzel. İleride hedeflerim arasında artık belediye başkanı olmakta var” ifadesini kullandı.

Çocukların daha iyi bir Çubuk’ta yaşaması için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Acehan, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı daha iyi yarınlarla kucaklaştırmak için mücadele ediyoruz. Çalışmalarımız, projelerimiz hep bu doğrultuda. Daha iyi ve daha yaşanılabilir bir Çubuk hedefimiz de aynı şekilde, çocuklarımızın daha güzel yarınlara kavuşabilmesi içindir. Bu anlamda tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Ülkemiz başta olmak üzere tüm dünya çocuklarının savaştan, acıdan ve üzüntüden uzak büyümelerini diliyorum. Bu dileğimizin gerçek olması için ne yapmamız gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

17966440_442848429391790_3459826110418654912_o-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum