Bakan Kılıç, Çubuk Stadı'nda İncelemede Bulundu

Bakan Kılıç, Çubuk Stadı'nda İncelemede Bulundu

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara'nın Çubuk ilçesinde yapımı tamamlanan şehir stadı ile spor salonunu gezerek incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara'nın Çubuk ilçesinde yapımı tamamlanan şehir stadı ile spor salonunu gezerek incelemelerde bulundu.

Bakan Kılıç'ı, Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürkan Yıldız, Çubukspor Futbol AŞ Başkanı Mustafa AkkayaAK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş ile protokol üyeleri karşıladı.

İbrahim Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapımına geçen yıl başlanılan 350 seyirci kapasiteli spor salonu ile 2 yıl önce temeli atılan Çubuk Şehir Stadı'nda incelemelerde bulunan Bakan Kılıç, yetkililerden bilgi aldı.

Çubuk Şehir Stadı'ndaki eksikliklerin bir an önce tamamlanmasını isteyen Bakan Kılıç, sahanın yanındaki eski spor salonunun da yıkılarak yeniden yapılması talimatını verdi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Bakan Kılıç'ın talimatıyla ilçeye yeni bir spor salonunun daha kazandırılacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.