Atletler, Kupalarını Kaymakam Dallı'ya Götürdüler

Atletler, Kupalarını Kaymakam Dallı'ya Götürdüler

Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında Ankara Etlik Koşu Parkuru'nda yapılan final yarışmasına katılan Çubuklu minik atletler, aldıkları kupaları Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı'ya götürdüler.

İlçede yapılan yarışmada dereceye giren 16 sporcu, 07 Nisan 2010 tarihinde Ankara Etlik Koşu Parkuru'nda final yarışlarına katılarak bu yarışmadan 2 kupa ve 1 madalya ile döndüler. Ziyarette öğrencilere eşlik eden İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Melik Engin Çelenk, yapılan yarışma ve elde ettikleri derecelerle ilgili Kaymakam Meftun Dallı'ya bilgi verdi.

Finallerde erkekler 1500 metrede yarışan Ömer Kısa'nın ikinci, 2000 metrede koşan Sedat Genç'in beşinci ve Muhammet Ali Şahin de altıncı olduğunu söyleyen Çelenk, Ankara genel klasmanında da takımlarının ikinci olduğunu kaydetti. Çubuk'ta çeşitli sporların yapılacağı modern tesislerin olmadığından yakınan Çelenk, bu konuda İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne gerekli müracaatları yaptıklarını söyledi. Çelenk, ilçede son zamanlarda spor alanlarında elde edilen başarıların İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilerinin de dikkatini çektiğini sözlerine ekledi.

Elde edilen başarının ilçe açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Kaymakam Dallı, 16 sporcunun sevinçlerini ve kupalarını kendisiyle paylaşmalarından son derece mutlu olduğunu kaydetti. Kendilerinin ve Çubuk Belediyesinin de spor tesisleri hakkında çalışma yaptığını bildiren Kaymakam Dallı, konun takipçisi olduklarını belirtti.

Daha sonra sporcularla ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Dallı, kendi memleketi Sinop'ta yapılacak müsabakalar için de sporculara başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.