ANTİ İRANCILIK.NEREYE KADAR?

 

 

 

 

Son aylarda bir anti İrancılık propagandası aldı başını gidiyor.Yeni yeni internet siteleri kuruluyor, İran ve Şia aleyhine yayınlar yapılıyor.İşte bazı iddialar: “İran ile İsrail arasında gizli anlaşma varmış!”  “Bunlar gizli dostmuş!” “Aslında İsrail Şii mezhebine karşı değilmiş,sadece Sünniliğin İslam’a hakim olmasından korkuyormuş!” Daha neler neler..

 

Tüm bu propagandaların tek bir amacı var.ABD ve İsrail, İran’a saldırdığında

Türkiye’nin de yardım etmesini sağlamak. En azından tarafsız bırakmak.

Çünkü ABD hiçbir komşumuza onunla birlikte saldırmamızı istemez.”Türkiye girerse çıkmaz” diye düşünür ve “Sadece bize yardım edin, siz karışmayın” der.İspat mı? İşte Irak işgali,işte Suriye.

 

ABD bizi Irak’a müdahil etti mi? Hayır.Sadece üslerimizi kullandı,yardım aldı ama Irak’ın iç işlerine karıştırmadı.Kendisi şekillendirdi,böldü Kürt devleti kurdu.

 

Suriye’de de aynı şeyi yapmaya çalışıyor.Suriye’ye girmemize de asla izin vermeyecektir.Dışişleri bakanımızın “Savaşa girmeden emin adımlarla ilerliyoruz” sözü de aslında bunların ispatıdır.

 

Gelelim İran ve İsrail meselesine:

Şunu hemen baştan söyleyelim “Eğer İran iki adet atom bombası yapsın,bunun birini Hint okyanusunda patlıyor mu diye test etsin ve patladığını görsün AYNI GÜN İKİNCİSİNİ TEL AVİV’E ATAR.Bundan emin olunuz.

 

Eğer ABD İsrail’e “Biz İran meselesine karışmayız,ne haliniz varsa görün” desin-tabi ki diyemez- İsrail aynı gün İran’a vurur, gerekirse atom bombasını da atar.

 

Yani bunlar açık yada gizli dost olamazlar.İddiaların hepsi safsatadır.Çünkü:

 

İran’ın İsrail düşmanlığı da, İsrail’in Müslüman düşmanlığı da İNANÇLARININ GEREĞİDİR.

 

İran’a göre İsrail’i yok edecek olan İmam Mehdidir ve İsrail yok edilince İslam dünyaya hakim olacaktır.

 

Yine İsrail’e göre İslam’ı yok edecek olan Mesih’tir.İslam yok olunca Yahudilik dünyaya hakim olacaktır.(Yahudilikteki Mesih, gerçek Mesih olan İsa AS değil,Mesih Deccal’dir.Onlar Mesih Deccal’i İsa AS sanıyorlar.)

Ve bazı detaylar:

İsrail hergün Gazze’yi vuruyor.Gazzeliler direniyor.Direnişin sembolü İslami Cihad ve HAMAS.İslami Cihad ve HAMAS’a tüm silahları İran ulaştırıyor.Tabi dostu!na karşı değil.

Son saldırıda direnişin kullandığı FECR 5 füzeleri için Hamas ve İslami Cihad liderleri İran’a teşekkür ettiler.Gazze’de İran bayrakları asıldı.

İran bu silahları Gazze’ye Mısır engellediği için Sudan aracılığı ile gönderiyordu.İsrail Sudan’ın bir cephaneliğini bu nedenle bombaladı.Mursi de bu tünellere şimdi su pompalıyormuş.Hangisi İsrail’e dost hangisi düşman?

İran, Lübnan’daki Hizbullah’ı Suriye aracılığı ile silahlandırıyordu.Suriye’deki mevcut durum bunu engellediği için İsrail gayet mutlu.

Buna rağmen İran “her şey bitmiş değil” diye yine de Lübnan’a Suriye’den sevkiyata kalkınca İsrail Suriye’deki merkezi yönetim boşluğundan yararlanarak konvoyu bombaladı.Tıpkı Sudan’ı bombaladığı gibi.Yani İran Suriye’de İsrail’den bir darbe yedi ama açık etmedi.

 

Bizim medya da bunu “İsrail Esad’a destek için muhalifleri bombaladı,” “Niçin Esad İsrail uçaklarına ateş açmadı” diye perdeledi.Sanki Esad’ın muhaliflerden dolayı İsrail’e savaş açacak durumu varmış gibi.Ateş açsa ABD’ ye işgal bahanesi vermeyecekmiş gibi.Sanki Sudan ateş açmış gibi.Dünyada herkes gayet iyi bilir ki “İsrail uçağını düşürmek” ABD ile savaş sebebidir.

Bir de İsrail’in korktuğu! Sünnilere bakalım:

Suud Kralı, İran ile savaş için İsrail ile her türlü işbirliğini yapıyor.İran aleyhine konuşuyor,İsrail destek veriyor.İsrail İran’ı vuracağım diyor Suud kralı destekliyor.Saflar aynı.Para veriyor,silah alıyor.Gizli değil açıktan oluyor bunlar.

 

Katar Emiri Gazze’yi ziyaret ediyor.İsrail’e rağmen!İzin vermese giremez.

Bir parantez:İslami Cihad’ın komutanını da ziyaret ediyor ve kendisine elektronik bir kalem hediye ediyor.Ertesi gün İsrail adamın aracını bombalıyor ve tek bomba ile şehid oluyor.İşte İsrail’in düşmanı Katar Emiri.

 

Ve Arap baharında ki ihanet ilişkileri…..

Arap baharının projesini ABD deki küresel Yahudiler yapıyor,ABD onaylıyor,ayaklanma çıkaracak insan kaynaklarını CIA, Mossad El Kaide’ye havale ediyor, Suud Kralı kadroları güçlendiriyor,silahlar İsrail’den parasını Katar Emiri ve Suud Kralı finanse ediyor.Amaç 2015’e kadar kurulması 100 yıl önceden planlanmış büyük İsrail.

Tunus,Mısır,Libya gitti,Suriye direniyor.Batı, Mali’de savaştığı El Kaidecileri Suriye’de destekliyor.Çünkü Mali deki El Kaideciler Mali’nin işgali için gerekçe.Tıpkı Irak ve Afganistan’daki El Kaide gibi.İşgale hizmet ediyorlar.

Oysa Suriye henüz işgale hazır değil El Kaidenin hazırlaması lazım.O nedenle Mali’de düşman iken Suriye de dost oluveriyor.Suriye işgale hazır olunca Suriye’deki düşman da bugün desteklenen El Kaide olacak.ABD şimdiden Nusra cephesini gizliden desteklerken açıktan da terör listesine alıyor.

 

Sonuçta büyük Kürdistan kurulacak,tanımamız için Irak’ın kuzeyi Türk bayraklarıyla donatılacak,ne istersek yapılacak,Türkiye’ye bağlanacağız havası verilecek,Türkiye Kürdistanı tanıyınca da Barzani İsrail’e bağlanacak.

Çünkü hiç alternatifi yok,yıllardır bu bölgeyi Saddam’dan koruyan,36.paraleli uçuşa yasak bölge yapıp Irak’ın her yeri imha edilirken bu bölgeyi sukünet ve kalkınma bölgesi yapan İsrail’dir.Ve Türkiye’ye bağlanırsa hiç tereddütsüz Kuzey Irak’ı yerle bir eder.

Şiilik-Sünnilik meselesine gelince:

Biz de imanın şartı altı,Şiilik de yedidir.Yedincisi Hz.Mehdi’ye imandır.

Biz de İslamın şartı beş,Şiilik de altıdır.Altıncısı dürüstlüktür.

Zaten Mehdi çağında yaşıyoruz,İnşaallah görürüz ve bu mesele çözülmüş olur.

Dürüstlüğe gelince Sünni inanışına göre dürüstlük,temizlik,helal kazanç,sabır ve benzeri hususlar 54 farz arasında sayılmıştır.Yani farzdır.Ve farz olan her şeye mutlaka riayet edilmesi gerekir ve riayet edilmezse cezası vardır.Ama cezayı verecek olan Cenab_ı Mevla’dır.Kaç kişi 54 farza riayet ediyor ki,dürüstlüğü İran’ın başına yıkalım?

 

İki defa hacca, üç defa ümreye gitmiş hacıdan alacağımı istedim, “Gözünü seveyim bu dünyada alma öbür dünyada al”diyor.Sünni zatı alileri. Bak hacı! “Öbür dünyada çok fena alırım”dedim. “Olsun” diyor “ Tek şimdi isteme de”..Adama bak!

Bir başkası beş vakit namazını camide imamın dizi dibinde kılıyor.Ama öz kardeşini fena dolandırmış.Yüklü bir meblağın üstüne yatmış. “Üstüne soğuk bir su iç” diyor.

 

 

Peki ahiret inancı olan kişi bunu der mi? Oysa Kuran-ı Kerim’de Allah C.C. pek çok yerde “Allah’a ve ahiret gününe inananlar” diyerek ahiret kelimesini kendi ismi ile birlikte kullanıyor.Yani ahirete inanmayan Allah’a da inanmamış olur ve büyük bir şirke girer.

Şimdi İranlılara “ Siz dürüstlüğü İslam’ın şartı sayıyorsunuz bize göre insan dürüst olmadan da Müslüman olabilir” diye nasıl diyelim?

Peki İran ile ilişkiler hususunda kimi referans alalım?

Tabii ki rahmetli Erbakan Hocayı referans almalıyız.

Ömrünü İslam Birliğini kurmak için harcadı.İran’ı D8’e aldı.İran’ı dışlasaydı D8 de olmazdı.

Yetmedi ömrünün son deminde hasta haline rağmen İran’ı ziyaret etti ve bir hafta boyunca İslam Birliğinin nasıl kurulabileceği hususunda İranlı yetkililere brifingler verdi.Allah C.C. gani gani rahmet eylesin.

Kısaca özetlersek:

-İran,İsrail’in açık veya gizli dostu değil, amansız bir düşmanıdır.

 

-İsrail’in gerçek dostları, Suud ve Katar yönetimleridir.

 

-Arap baharının gerçek amacı Ortadoğu’da sınırları değiştirmek,büyük Kürdistanı kurarak İsrail’e bağlamak ve Nil’den Fırat’a kadar vaat edilmiş topraklarda Arzı Mevud’u gerçekleştirmektir.Barzani Yahudi işbirlikçisidir,bağımsızlığını tanıdığımız gün bizi satacak ve İsrail’e bağlanacaktır.

 

-Şii mezhebi Sünni mezhebin düşmanı değildir.Şiilik de Sünnilik de İslam’ın içindedir.Alimler oturup konuşsa hiçbir fark kalmaz.Zaten Hz.Mehdi Sünnilerden zuhur edecek ve İran ordusu da ordusu olacaktır.

 

-İran ile ilişkilerimizde rahmetli Erbakan hocayı referans almalı ve D8 in kaldığı yerden İran ile birlikte süratle İslam Birliği’ni kurmalıyız.ABD ve Batı, D8’e müsaade etmedi-etmez de- ama Çin ve Rusya ABD ve Batıya karşı destek verecektir.  

 

-Ne ABD ne de İsrail’in İran’a saldıracak gücü yoktur,saldırsalar bile İran ne Irak’tır ne de Afganistan.İran’a saldırının sonu ABD ve İsrail’in tarih sahnesinden silinmesiyle sona erecektir.Buna bütün kalbimle inanıyorum.Selam ve saygılar.   

 

safaasya@hotmail.com

Bu yazı toplam 4540 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum