Ankaragücü Başkanı Yiğiner'den Çubukspor'a Destek

Ankaragücü Başkanı Yiğiner'den Çubukspor'a Destek

MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Grupta mücadele eden Çubukspor-Karabük Soğuksuspor karşılaşmasını izleyerek Çubukspor'a destek verdi.

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup'ta mücadele eden Çubukspor – Karabük Soğuksuspor karşılaşmasını izleyerek Çubukspor’a destek verdi.

Çubuk Şehir Stadyumu’nda oynanan maçta, Çubukspor F.A.Ş. konuk ettiği Karabük Soğuksuspor’u 1-0 yenerek, puanını 17'iye çıkarttı. Golü 58’inciı dakikada 92 numaralı formasıyla Emre Taşkopran attı.

Çubuklu futbolseverler davul eşliğinde maç boyunca takımlarına destek verdi.

Şehir Stadına gelen Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner’i kulüp başkanı Deda İncesu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Seyirciler tarafından sık sık ‘Büyük Başkan Mehmet Yiğiner’, ‘Çubuk seninle gurur duyuyor’ tezahüratları eşliğinde maçı izleyen Yiğiner,  kendi de zaman tezahürat ederek futbolculara destek oldu. Yiğiner, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve maçı izlemekte olan vatandaşlarla da yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Yiğiner ve Başkan Acehan maç sonunda yönetimi ve futbolcuları tebrik etti.

Maç boyunca her hangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı karşılaşmayı, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, eski belediye başkanlarından Mustafa Gökmen ve vatandaşlar izledi.

2dsc02029-tile.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.