ANGARALI LEZZET SOFRASI

Mübarek ay ve onun getirdiği güzel günlerin bitmesine yakın iftar davetleri de arttı. Hepsine icabet etmemiz mümkün bulunmadığından bazıları kırılsa da katılamaya ve gidemediklerimizde de hiç olmazsa bir çay veya iftarın ardından kılınan teravih namazı sonrasında yapılan sohbet ortamını yakalama gayreti içinde olduk.

 

Hepsini sizinle paylaşamadım katıldığım iftarlarda gördüklerimle ilgili not almam rağmen. Eskimeyen dostlarımızla birlikteliğimiz sürerken böylesi davetlerde de dostluklarımıza perçin atarak yola devam durmak yok dedik kendi hal lisanımızla.

 

İşte bunlardan birini de geçtiğimiz akşam kendi mekanında verdiği davetle bize gösteren Ankaralılar Derneği eski Genel Başkanı Mehmet Ali Tanrıverdi gösterdi. Eskimeyen dostlarımızdan bazılarını da burada görmenin hazzını yaşarken davetliler arasında MHP Milletvekillerinden Tuğrul Türkeş ile Deniz Bölükbaşı vardı. Ak Parti Ankara eski milletvekili Prof.Dr. Eyüp Sanay"ında soframızda bulunduğu iftarda iş dünyasının tanınan simalarından, sivil toplumun önde gelen isimlerine kadar çok kişi katılmıştı.

 

Ankara"da birbiri ardına açılan alışveriş merkezlerinden biri olan İstanbul Yolu üzerindeki A-City nin üst katında açılan hazır yemek sunumu yapan lokantaların içinde gözümüze çarpan “ Angaralı Lezzet Sofrası” ismiyle müsemma bir kalite ve hizmetle müşterilerini memnun ederken, öte yandan unutulan mutfak kültürümüze de katkı sağlamaktadır. Mehmet Ali Tanrıverdi"nin “Angaralı” sında özel servis tabakları ve sarı-lacivert renklerle süslenmiş masa örtüleriyle dostluklara perçini lezzet durağında atmış olduk.

 

Ortalama 2500 kişiye hizmet verdiklerini ifade eden lokantanın sorumlusu servis kalitelerini de artırmak için çaba sarfettiklerini belirterek, farklı beğenilere bol çeşitle geleneksel sofra kültürümüzü tanıtmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Ne diyelim tebrikten başka söyleyecek söz bulamıyoruz. Yemek kültürümüze katkı sağlayan böylesi kurum ve kuruluşların artmasıdır dileğimiz.

 

Güzel Çubuk"un güzel insanları böylesine hijyen şartlarına üretimin her aşamasında uyduğunu gözlemlediğim lokantanın kalite ve verimlilikte de önde olduğuna şahit oldum. Bu lokantada yemek yenir. Hem de bu alışveriş merkezindeki diğer mağazaların da marka ürünleri spot fiyatına verdiğini de görünce siz bana hak vereceksiniz.

 

Adres mi? Kolay canım. Acity Alışveriş Merkezi Foodcourt Fatih Sultan Mehmet Bulvarı no.244 Yenimahalle- Ankara telefon numarası da Angaralı"ya yakışan bir numara 387 06 06

Afiyet olsun dostlarımıza…

BAŞKA SÖZE NE HACET İŞTE ERBAY KÜCET

Bu yazı toplam 631 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar