Amatör Spor Kulüplerine Büyük Destek

Amatör Spor Kulüplerine Büyük Destek

Çubuk Belediyesi Spora ve sporcuya destek olmak amacıyla ilçede faaliyette bulunan amatör spor kulüplerine maddi destekte bulundu.

Spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen Çubuk Belediyesi, düzenlenen törenle ilçede faaliyette bulunan 5 amatör spor kulübüne çeklerini verdi. 

                Spora her zaman destek vereceklerinin altını çizen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ’’Göreve geldiğimiz günden bu tarafa gerek yaptığımız tesislerle gerekse ayni yardımlarla her zaman sporcularımızın yanında olduk. Bundan sonrada 6360 sayılı kanun'la da amatör spor kulüplerimize maddi destek vermeye devam edeceğiz. Biliyoruz ki, elde edilecek her başarı sadece o kulübün değil ilçemizin de başarısı olacaktır. Hepinize Allah kolaylıklar versin. İnşallah gençliğimizin yetişmesi, sporun teşvik edilmesi kapsamında bizlere ne düşüyorsa biz her zaman yapmaya hazırız. Bugün burada hazır bulunan bütün kulüplere ve sporcularımıza başarılar diliyorum ’’ dedi.

                Spora gönül vermiş, spora destek veren herkese teşekkür eden Başkan Özden, amatör spor kulüplerinin ve lisanslı sporcuların sayısının artması için verilen desteğin teşvik niteliğinde olacağına inandığını vurgulayarak,’’Yavrularımız geleceğimizin teminatıdır. Amatör sporcularımızın hiçbirini diğerinden ayrı tutmadık. İlçemizde 5 amatör spor takım var. Hepsine de aynı oranda para desteği yaptık. Tek düşüncemiz çocuklarımızın geleceğimizin başarılı olması. İnşallah bu verdiğimiz desteğin ardından hem kulüp sayımızda hem de lisanslı sporcu sayımızda olması gereken bir artış olur. Ben ilçemizin gençlerine sporu sevdiren, sporu özendiren bunun yanında başarılara imza atan tüm amatör spor kulüplerimizi kutluyorum’’diye konuştu.

                Amatör spor kulüplerine ve sporculara verdiği destekten dolayı Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’e ve ekibine teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sezer Ayaz ise, ’’Verilen desteklerden dolayı er yada geç bu gençler kendilerinin ne denli önemli olduklarını anlayacak, farkına varacak ve kendilerine yapılan yatırımların manevi karşılığını vereceklerdir.  Elde ettikleri başarılarla bize tarifi mümkün olmayan bir haz yaşatacaklardır. Bugün ortada çok güzel bir tablo var. Bu tabloda emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

                Konuşmaların ardından Başkan Özden kulüp yöneticilerine sırayla 6 Bin TL lik çeklerini verdi. Çubuk Gençlik Spor Başkanı Adem Çankaya’da törende Başkan Özden’e üzerinde ismi yazılı forma ve kulüp flaması hediye ederken, törene katılanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

                Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sezer Ayaz, Çubuk Spor adına Mustafa Karagöz, Çubuk Gençlik Spor Başkanı Adem Çankaya, Yücelhan Spor Kulübü Başkanı Raziye Akgül, 1402 Çubuk Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Galip Şimşek, Çubuk Bekir Yılmaz Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kalender, belediye birim müdürleri ve sporcular katıldı.

111.20130531223756.jpg

112.20130531223816.jpg

113.20130531223833.jpg

114.20130531223848.jpg

115.20130531223908.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum