ALLAH’A İSYANDAN SAKINALIM

HAY-DER, Hayırda Yarışanlar Derneği Genel Başkanı ve MGV Şeref Başkanı,  Makine Mühendisi Nevzat Laleli, 2015 yılına girerken, milli değerlerimizi yok eden bir dejenerasona işaret ederek; “Yılbaşı kutlamalarını, Allah’a toplu isyanın yapıldığı bir gece olmaktan kurtaralım” dedi.

Laleli; “2014 yılı ahlaksızlıklarıyla, ekonomik krizlerle, hukuk skandalları ile, ilim hırsızlıklarıyla, maden facialarıyla, terörle ve Müslümanların kanı, canı ve ırzlarının heder edilmesiyle bir büyük kayıp yıl olmuştur. Temennimiz 2015 yılının da bunun gibi olmamasıdır. Bunun için en önemli iş, Batıya göbeğinden bağlı idarecilerden kurtulmak, milli görüşe sahip, milli değerlerimize bağlı idarecilere kavuşmaktır. Zira bir Hadis-i Şerifte Peygamberimiz (s.a.v); “Sizin dininiz, başınızdakilerin dini gibidir” buyurmuştur.

Bir Peygamber olan İsa (a.s - Aleyhisselamın) doğumunun güya yıldönümü kutlamaları, namazla, oruçla, niyaz ve dualarla, bir Peygambere yaraşır şekilde kutlanması gerekirken, Allah’ın haram kıldığı ve yasakladığı ne varsa, bu gece fütursuz olarak sergilenmektedir” dedi.

Yılbaşı gecesi münasebetiyle kumarlar oynanmakta, içkiler içilmekte, kadınlı- erkekli çılgın toplantılar tertiplenmekte ve zinalar işlenmektedir. Bu fiillerin hepsi de Allah’ın yasakları arasındadır” demiştir. Laleli devamla;

Ey Allah’a isyan edenler,

Allah’ın mülkünden başka bir mülk mü buldunuz da O’na isyan ediyorsunuz?

Allah’tan başka size nimet veren mi buldunuz da, nimet-i küfür edersiniz?

Allah’tan başka size sıhhat ve afiyet vereni mi buldunuz da O’na nankörlük edersiniz?

Allah’tan başka size mal ve mülk veren birini mi buldunuz da O’na karşı gelirsiniz?

Allah’tan başka size evlatlar veren var mıdır ki de O’nun emirlerini çiğnersiniz?

Allah’tan başka öldüren ve dirilten bir Rab mi buldunuz da çılgınlıklar yaparsınız?

Allah’tan başka “maliki yevmiddin – mahşerin sahibi” var mıdır ki hesap gününü unutursunuz?

Allah’tan başka mizanda amelleri (yaptıklarımızı) tartacak ve ona göre bize mükâfat veya mücazat verecek var mıdır ki, günahları korkmadan işlersiniz?

Allah’tan başka cenneti ve cehennemi olan var mıdır ki de cennete girebilmeyi ummaz, cehennemden düşmekten korkmazsınız?

Söyleyin bize… Siz neyinize güveniyorsunuz?

“Ben Müslüman’ım…” diyen herkesi, Yılbaşı gecesi ve diğer günler, Allah’a toplu isyandan sakınmayı ve AGD Anadolu Gençlik Derneğimiz gibi derneklerimizin, ülkemizin her yerinde tertipledikleri “Mekke’nin fethi” gecelerine katılmaya çağırıyorum.

Allah, bizi nefsimize ve bizim amansız düşmanımız şeytana uymaktan korusun ve bizleri kendi rızasına uygun ameller yapmaya muvaffak kılsın…” demiştir.

 

 

Bu yazı toplam 1254 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar